Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Szövet kollekció MJ

Amit tudnod kell:

  • Bútorokat csak a termékkártyán felsorolt szövetekből lehet megvásárolni.
  • A szövetek fotói a monitor beállításai miatt kissé eltérhetnek a valóságtól.
  • Szeretne látni bútorokat a választott szövetből? Írja be a szövet nevét a lap tetején található keresőmezőbe, és válassza ki a tetsző bútorokat.
  • A fényállósági teszttel megvizsgálják a szövet ellenállását az elszíneződéssel szemben. E vizsgálat során a szövet mintáját egy bizonyos ideig ultraibolya napfényt szimuláló lámpák alá teszik. Az eredményeket 1-től 8-ig pontozzák. A teljesen elszíneződés nélküli szöveteket 8-al és a legkevésbé ellenállót 1-es jelöléssel látják el.
  • Az állatbarát szövetek PetProof tanúsítvánnyal rendelkező anyagok, amely ellenáll az állati körmök okozta karcolásoknak. Az állati szőr nem tapad ezekhez a szövetekhez, így a háziállat szőreltávolítójával vagy nedves ruhával könnyen eltávolítható.
  • A szöszálló anyagot egy speciális "Radírozó" teszttel vizsgálják. A vizsgálat során meghatározzuk a szövet felületének súrlódás közben szöszképződéssel szembeni ellenállását. Az eredményeket vizuálisan 1-től 5 pontig értékelik a szövet eredeti állapotához képest. Az 1 azt jelenti, hogy a szövet hajlamos a szösz összegyűjtésére, az 5-ös jelentése, hogy a szövet szöszálló.
  • A szövet tűz ellenállását az európai országokban érvényes "Cigaretta" teszttel értékelik. Parázsló cigarettát helyeznek a tesztelt szövetre. A szövet akkor tekinthető tűzállónak, ha a teszt kezdetétől a meggyulladásig 8-10 másodperc telik el (a szövet típusától függően).
  • A szövet erősségét, más néven kopásállóságát a világszerte elismert "Martindale” szövet dörzsölési teszttel határozzák meg. E vizsgálat során egy szövetmintát a fémkorongokhoz nyomnak, és bizonyos sebességgel körkörös mozdulatokkal dörzsölik, amíg legalább két szövetszál el nem szakad. A teszt eredményeit ciklusok számában mérik. Minél több ciklust bír el, annál ellenállóbb a szövet. A szövet akkor használható bútorokhoz, ha ennek a vizsgálatnak az eredménye meghaladja az 5000 dörzsölési ciklust.