Szürke + zöld
Szürke + narancs

Miért érdemes tőlünk vásárolni Miért érdemes tőlünk vásárolni

Adatvédelmi tájékoztató

A Furniture1 Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 


Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1077 Budapest, Wesselényi u. 66.
Az adatkezelő elérhetősége: +36 70 88 444 76; info@butor1.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a vásárlás során hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

A kezelt adatok köre: a felhasználók által a vásárlás során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím. 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők: a Furniture1 Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően átlagosan 30 napon belül törlésre kerülnek. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A www.butor1.hu weboldalon beágyazott tartalmak találhatóak: egyes termékeket Youtube videókkal is illusztrálunk. Ez azt jelenti, hogy a Youtube szervere is monitorozhatja az Ön felhasználói szokásait a saját céljaira. Erről bővebb információt itt találhat. Honlapunk össze van kapcsolva a webáruház Facebook-oldalával – ez azt jelenti, hogy honlapunk látogatása esetén a Facebook szervere is információt kap róla, hogy meglátogatta honlapunkat. A www.butor1.hu nem kapja meg az Ön Facebook profiljának személyes adatait. A Facebook adatvédelmi szabályzatáról bővebb információt itt talál.

 

Süti (cookie) kezelési tájékoztató

Mi a süti (cookie)?

A süti kis szövegfájl, amely a számítógépére kerül, amikor meglátogat egy weboldalt. A sütik többféle funkcióval rendelkezhetnek, például információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználó által megadott beállításokat, segítenek a weboldal tulajdonosának megismerni a felhasználói szokásokat a felhasználói élmény növelésére. Ön bármikor kezelheti süti beállításait böngészője beállításaiban.

Sütiket használunk:

  • oldalunk megfelelő működtetéséhez
  • a felhasználói élmény növelésére
  • információszerzésre a felhasználói szokásokról

 

A weboldalunkon keresztül küldött sütik és feladataik leírása:

Süti neve

Süti működési ideje

Süti célja

sid_customer

2 hét

Ez a süti azért szükséges, hogy a felhasználók az oldalon nyújtott szolgáltatásokat igénybe tudják venni. E nélkül nem tudjuk garantálni Önnek weboldalunk használatát. Ez a süti teszi lehetővé a termék kosárba helyezését, és a rendelés leadását weboldalunkon keresztül.

PHPSESSID

A böngésző bezárásáig

Ez a süti az oldal megfelelő működését biztosítja.

_utma

2 év

Ez a süti azt jegyzi meg, hogy látogatónk hányszor kereste fel ismét oldalunkat az első megtekintés óta..

_utmb

30 perc

Elmenti az időpontot, amikor a látogató felkereste az oldalunkat.

_utmc

A böngészés végéig / 30 percig

Elmenti az időpontot, amikor a látogató elhagyta az oldalt. Amennyiben a látogató 30 perc után sem hagyta el az oldalt, a süti működése automatikusan leáll.

_utmz

6 hónap

Elmenti, hogy a felhasználó honnan lett átirányítva weboldalunkra, milyen keresőmotort használt, mely linkre kattintott, mely szavakra keresett rá, és földrajzilag hol található.

 

Süti beállítások

Alapbeállításként minden böngésző engedi a sütik használatát. Ha törölni akarja oldalainkról származó sütiket, vagy nem kívánja használni azokat, kérjük, tájékozódjon az alábbi linkeken attól függően, hogy milyen böngészőt használ:

Felhívjuk figyelmét, hogy sütik tiltása esetén előfordulhat, hogy bizonyos elemek, vagy a weboldal teljes funkcionalitása nem lesz elérhető.