0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

1 megrendelés = 1 fa

Hiszünk a fa erejében. 
 
Minden kiszállított rendelés esetén, amit a Bútor1-től szállítunk ki Önnek, ültetünk egy fát. 
 
Ezek a fák segíthetnek helyreállítani a környezeti változások okozta időjárás változásokat, csökkenthetik az éghajlatváltozás okozta hatásokat és a következő generáció számára egy zöldebb jövőt teremthetünk.
Ez is arra ösztönözheti az embert, hogy zöld gazdálkodásokból, saját maga által termesztett ételeket tehessen az asztalra a családja számára.
 
Ezen kívül számos agrár-erdészetet fejleszthetünk ki a terméshozam javítására, valamint a talaj és vízfelhasználás számára is jövedelmező változásokat idézhetünk elő ezzel a megmozdulással.
Az agrár-erdészet ültetési program elősegítheti a fejlődő országok képzését és egy fenntartható gazdaság előidézését. Kezdeményezésünk arról szól, hogy minden egyes kiszállított megrendelés után, ültetünk egy fát. Ezzel lehetővé téve, a helyi emberek számára, a saját termés lehetőségét saját maguk és családjuk számára.
 
Azáltal, hogy négy éven keresztül az emberek gyümölcsfákat, élelmezési növényeket ültetnek és gondozzák azokat, egy család élete örökre megváltozhat ezáltal. A program résztvevői több ezer fát ültetnek el, amelyek fenntartható táplálékot, takarmányt az állatoknak és fűtőanyagot biztosítanak, ezzel csökkentve az éves kiadását egy családnak.
 


További információk