Kosár tartalma

0

Az Ön kosara üres

  • Profil
  • Kívánságlista
  • Cart

1 megrendelés = 1 fa

Hiszünk a fa erejében.

Minden kiszállított rendelés esetén, amit a Bútor1-től szállítunk ki Önnek, ültetünk egy fát.

Ezek a fák segíthetnek helyreállítani a környezeti változások okozta időjárás változásokat, csökkenthetik az éghajlatváltozás okozta hatásokat és a következő generáció számára egy zöldebb jövőt teremthetünk.
Ez is arra ösztönözheti az embert, hogy zöld gazdálkodásokból, saját maga által termesztett ételeket tehessen az asztalra a családja számára.

Ezen kívül számos agrár-erdészetet fejleszthetünk ki a terméshozam javítására, valamint a talaj és vízfelhasználás számára is jövedelmező változásokat idézhetünk elő ezzel a megmozdulással.
Az agrár-erdészet ültetési program elősegítheti a fejlődő országok képzését és egy fenntartható gazdaság előidézését. Kezdeményezésünk arról szól, hogy minden egyes kiszállított megrendelés után, ültetünk egy fát. Ezzel lehetővé téve, a helyi emberek számára, a saját termés lehetőségét saját maguk és családjuk számára.

Azáltal, hogy négy éven keresztül az emberek gyümölcsfákat, élelmezési növényeket ültetnek és gondozzák azokat, egy család élete örökre megváltozhat ezáltal. A program résztvevői több ezer fát ültetnek el, amelyek fenntartható táplálékot, takarmányt az állatoknak és fűtőanyagot biztosítanak, ezzel csökkentve az éves kiadását egy családnak.

További információk