Kosár tartalma

0

Az Ön kosara üres

  • Profil
  • Kívánságlista
  • Cart

Történetünk

Minden nap gondolunk – nem, nem a bútorokra, hanem az ügyfeleinkre. Tisztában vagyunk vele, hogy otthonukban kényelmet teremtünk, ezért számunkra az a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

Ez a hozzáállás már győzelmekhez vezetett bennünket. Ma 15 európai országban vagyunk jelen, évről évre bővítjük a listát és nem áll szándékunkban megállni.

Azt is tudjuk, hogy az ügyfeleink csak akkor lesznek boldogok, ha az alkalmazottak is elégedettek. Ezért megosztjuk sikereinket és lehetőséget biztosítunk az önmegvalósításra. A felsővezetők mindegyike közvetlenül az ügyfelekkel dolgozva kezdte pályafutását az ügyfélszolgálaton vagy a logisztikán. Nem zárkóznak be az irodába, ismerik a napi folyamatokat, a megrendelők igényeit. Példájukkal nap mint nap emlékeztetnek minket arra, hogy az erőfeszítés kifizetődik. Az energia, a makacsság és az ügyfelek iránti elkötelezettség közvetlen karrier ugrást jelent – kortól és végzettségtől függetlenül.

Segítjük a társadalmat is azáltal, hogy támogatjuk azokat, akiknek segítségre van szükségük – gyermekeket, időseket és szegénységben élő családokat. És törődünk azzal is, hogy jobb hellyé tegyük a világot: minden egyes megrendelés után fát ültetünk, amit már több mint egymilliószor megtettük.

Csapatunk

Ügyfélszolgálati csapat

Tudjuk, hogy a célunk a boldog ügyfelek. Ez a legjobb befektetésünk.

Ennél is fontosabb, hogy a szolgáltatás nem ér véget a bútor vásárlással, hanem akkor is folytatódik, amikor a vásárlók segítségre szorulnak, vagy újra visszatérnek weboldalunkra.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk kínált termékek fontos vásárlást jelentenek ügyfeleink életében.

Egyesek számára ez az első saját kanapé, mások számára ez egy régóta várt lakásfelújítás.

Ezért szívesen segítünk, és nem számoljuk az ügyfeleinkkel eltöltött időt.

Logisztikai csapat

Saját kiszállítással rendelkezünk Magyarország egész területén. A bútorlogisztika bonyolult, ezért a kiváló ügyfélélmény érdekében mi magunk csináljuk.

A mi feladatunk, hogy a bútorok minél gyorsabban és biztonságosabban eljussanak az otthonába. Közvetlen és végponttól végpontig tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, ezért nagy figyelmet fordítunk a részletekre és a gyors átorientáció lehetőségére egy rendkívül dinamikus környezetben.