0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Szállítás

SzállításVásárlóinknak egész Magyarország területén ingyenes házhozszállítást kínálunk. A szállítási idő minden bútornként változó és külön fel van tüntetve egyenként a termékeknél, azonban ha lehetséges, megpróbáljuk előbb kiszállítani azokat. A szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik, melyet vásárlóink igényeinek megfelelően próbálunk igazítani.

  • A megrendelt bútort Magyarország egész területén ingyenesen házhoz szállítjuk (ameddig futárunk kisteherautóval el tud jutni).
  • A kiszállítást saját cégünk végzi, így mi felügyelünk arra, hogy a bútorok biztonságosan elérjenek otthonába.
  • A bútorokat csomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a bútorokhoz összeszerelési instrukciót mellékelünk.
  • Választható extra szolgáltatás a dobozok lakásba történő szállítása, melynek díja 4500 HUF (amely tartalmazza az ÁFA-t).

Egy nappal a szállítás előtt telefonálunk időpont egyeztetés végett.

A termék leírása tartalmazza az átlagos szállítási időt, mely a rendelés megerősítésének napjától számolunk. A rendelés megerősítése és egyeztetése telefonon keresztül történik. A megerősítésről SMS-ben és e-mailben is értesítjük Önt. Rendelésének aktuális állapotát itt tudja nyomon követni.

Szállításkor a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze a bútorokat. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel, kérjük írja rá a számlára, vagy a szállítólevélre. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a +36 1 550 7624 -os telefonszámon, vagy írjon nekünk az [email protected] e-mail címre.

Ha a terméket esetleg készpénzben szeretné fizetni, kérjük győződjön meg róla, hogy szállításkor, a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Önnél.

Szállítás külföldre

Kérésre bútorokat szállítunk Litvániába, Lettországba, Észtországba, Horvátországba, Szlovéniába, Bulgáriába, Romániába, Görögországba, Olaszországba, Spanyolországba, Franciaországba vagy Portugáliába. Az árut nem szállítjuk az Európai Unió más országaiba. Írjon nekünk e-mailben, hogy milyen bútorokat választott, és milyen címre kell kiszállítani.

Az Ön biztonsága a legfontosabb - COVID19-cel kapcsolatos információk

A vírus terjedésének idején az online vásárlás és a házhozszállítás legbiztonságosabb  módja az egészséges vásárlás és az egészség megőrzése.

A Bútor1.hu futárok naponta látják el teendőiket, az árukat megrendelés után  kiszállítják, de maximális biztonsági követelményeket vezettünk be a csomagküldés szennyeződésének minimalizálása érdekében.

Bútor1.hu óvintézkedések a csomagok átadásakor:
  • Van lehetőség érintés nélküli áruszállításra. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy az árut nyílt terepen fogadják, az ajtó előtt.
  • Nem készpénzes, kártya nélküli fizetési módra is van lehetőség. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy fizessenek az árukért átutalással.
  • Átmenetileg leállítottuk a személyes áruátvételt a raktárból.
  • Minden Bútor1.hu futárt elláttuk a szükséges higiéniai védelemmel.
  • A futárok fertőtlenítik a kezüket és a munkaállomást a kézbesítés előtt és után. Kollégáink kesztyűben végzik munkájukat.

Irodai munkatársainkat otthoni irodáinkba is áthelyeztük, és ennek eredményeként irodánk további értesítésig zárva van a látogatók számára. Általában telefonon, e-mailen vagy közösségi médián keresztül érhetők el. A Bútor1.hu a lehető legzavartalanabbul  biztosítja az ügyfélszolgálatot, a helyzettől és annak változásaitól függően.

A Bútor1.hu gondosan követi  a helyzetet országosan és világszerte egyaránt és minden megelőző módszert igyekszünk alkalmazni.

Maradjon egészséges!
Bútor1.hu