0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.
Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Szállítás

SzállításVásárlóinknak egész Magyarország területén ingyenes házhozszállítást kínálunk. A szállítási idő minden bútornként változó és külön fel van tüntetve egyenként a termékeknél, azonban ha lehetséges, megpróbáljuk előbb kiszállítani azokat. A szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik, melyet vásárlóink igényeinek megfelelően próbálunk igazítani.

  • A megrendelt bútort Magyarország egész területén ingyenesen házhoz szállítjuk (ameddig futárunk kisteherautóval el tud jutni).
  • A kiszállítást saját cégünk végzi, így mi felügyelünk arra, hogy a bútorok biztonságosan elérjenek otthonába.
  • A bútorokat csomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a bútorokhoz összeszerelési instrukciót mellékelünk.
  • Választható extra szolgáltatás a dobozok lakásba történő szállítása, melynek díja 4500 HUF (amely tartalmazza az ÁFA-t).

Egy nappal a szállítás előtt telefonálunk időpont egyeztetés végett.

A termék leírása tartalmazza az átlagos szállítási időt, mely a rendelés megerősítésének napjától számolunk. A rendelés megerősítése és egyeztetése telefonon keresztül történik. A megerősítésről SMS-ben és e-mailben is értesítjük Önt. Rendelésének aktuális állapotát itt tudja nyomon követni.

Szállításkor a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze a bútorokat. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel, kérjük írja rá a számlára, vagy a szállítólevélre. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a +36 1 550 7624 -os telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@butor1.hu e-mail címre.

Ha a terméket esetleg készpénzben szeretné fizetni, kérjük győződjön meg róla, hogy szállításkor, a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Önnél.

Az Ön biztonsága a legfontosabb - COVID19-cel kapcsolatos információk

A vírus terjedésének idején az online vásárlás és a házhozszállítás legbiztonságosabb  módja az egészséges vásárlás és az egészség megőrzése.

A Bútor1.hu futárok naponta látják el teendőiket, az árukat megrendelés után  kiszállítják, de maximális biztonsági követelményeket vezettünk be a csomagküldés szennyeződésének minimalizálása érdekében.

Bútor1.hu óvintézkedések a csomagok átadásakor:
  • Van lehetőség érintés nélküli áruszállításra. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy az árut nyílt terepen fogadják, az ajtó előtt.
  • Nem készpénzes, kártya nélküli fizetési módra is van lehetőség. Amennyiben lehetséges, arra kérjük ügyfeleinket, hogy fizessenek az árukért átutalással.
  • Átmenetileg leállítottuk a személyes áruátvételt a raktárból.
  • Minden Bútor1.hu futárt elláttuk a szükséges higiéniai védelemmel.
  • A futárok fertőtlenítik a kezüket és a munkaállomást a kézbesítés előtt és után. Kollégáink kesztyűben végzik munkájukat.

Irodai munkatársainkat otthoni irodáinkba is áthelyeztük, és ennek eredményeként irodánk további értesítésig zárva van a látogatók számára. Általában telefonon, e-mailen vagy közösségi médián keresztül érhetők el. A Bútor1.hu a lehető legzavartalanabbul  biztosítja az ügyfélszolgálatot, a helyzettől és annak változásaitól függően.

A Bútor1.hu gondosan követi  a helyzetet országosan és világszerte egyaránt és minden megelőző módszert igyekszünk alkalmazni.

Maradjon egészséges!
Bútor1.hu