Kategóriák

Kézbesítési információ

Ingyenes kiszállítás

Minden rendelésünket ingyenesen szállítjuk ki otthonába Magyarország egész területén (ameddig futárunk a kisteherautóval el tud jutni). További 4500 Ft.-os díj ellenében a futár vállalja a lakásba történő szállítást is.

Speciális szállítás

Magyarország egész területén speciális szállítással szállítunk - védjük és gondját viseljük a csomagoknak és mi vállaljuk a felelősséget a bútorért amíg az el nem ér az Ön otthonába biztonságosan.

Szállítás a megfelelő időpontban

A szállítási időt igyekszünk úgy kialakítani, hogy a rendelés az Ön számára megfelelő időben érkezzen meg az otthonába. Kiszállítás előtt egy munkanappal felvesszük a kapcsolatot vásárlóinkkal a szállítási idő egyeztetése érdekében. A megrendelés kézbesítési napján futár kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és értesíti Önt a várható érkezéséről.

Fizetés az áru átvételekor

A megrendelés leadásakor nem szükséges előleget fizetnie. Rendelését átvételkor fizetheti készpénzben vagy bankkártyával.

Szállítási idő

A termékleírás általában feltünteti a termék előzetes szállítási határidejét, amelyet a megrendelés visszaigazolásának napjától számolunk. A megrendelés visszaigazolását és feldolgozását követően telefonon, e-mailben és SMS-ben értesítjük Önt. Nyomon követheti rendelési állapotát itt.

Gyakran ismételt kérdések

Nyomon követhető a rendelésem állapota?

Igen, a visszaigazolást követően nyomon tudja követni megrendelését a megrendelés során megadott rendelési szám, e-mail cím vagy telefonszám megadásával. Ezt megteheti itt.

Felveszik velem a kapcsolatot a kiszállítás előtt?

Igen, a szállítás napján érkezés előtt 30 perccel a sofőr felveszi Önnel a kapcsolatot a megrendelésben megadott telefonszámon. A kézbesítés előtti napon kap egy SMS-t a javasolt kézbesítési idővel, amelyre IGEN vagy NEM választ kell adnia. Ha nem kapunk pozitív választ, telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megfelelőbb időpontot javasoljunk.

Mire kell figyelni ha megkaptuk a bútort?

A szállítás során ellenőrizze, hogy a csomagok nem sérültek-e. Ha észrevett valamit, jelezze azt futár kollégánk felé, aki továbbítja a problémát az illetékes kollégák felé. Később, az áru óvatos kicsomagolása után, ha sérülést vagy eltérést észlel, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, vagy keressen minket telefonon a +36 1 550 7624-es telefonszámon.

A futár behordja a bútorokat a lakásomba?

Magyarország egész területén ingyenes a házhozszállítás, ameddig futárunk kisteherautóval el tud menni.
A bútorokat a lakásába a futárunk akkor viszi be, ha rendelése leadásakor a lakásba történő szállítást választotta. Ez 4500 Ft.-os költséggel jár. Ezt akár utólag is kérheti a kiszállítást megelőzően bármikor az [email protected] e-mail címen vagy a +36 1 550 7624-es telefonszámon. Mivel vannak olyan bútorok, amit egy ember nem tud behordani, előfordulhat, hogy az Ön részéről is szükség van segítségre. Ilyen esetben természetesen futárunk segít ha szükséges és ezért külön díjat nem számolunk fel. 

Mi van akkor ha vissza szeretném küldeni a rendelésem?

Ha szeretné visszaküldeni a bútort, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az [email protected] e-mail címen, telefonon a +36 1 550 7624-es telefonszámon, vagy a visszaküldési űrlap kitöltésével, amelyet itt talál. Fontos, hogy a bútor szétszedett állapotban és eredeti csomagolásában legyen. A visszaküldeni kívánt bútorokat 10 munkanapon belül átvesszük. A vételárat banki átutalással a bútor átvételét követő napon visszautaljuk (további információ itt).