Szürke + zöld
Szürke + narancs

Miért érdemes tőlünk vásárolni Miért érdemes tőlünk vásárolni

Szállítás

SzállításVásárlóinknak egész Magyarország területén ingyenes házhozszállítást kínálunk. A szállítási idő minden bútornként változó és külön fel van tüntetve egyenként a termékeknél, azonban ha lehetséges, megpróbáljuk előbb kiszállítani azokat. A szállítási idővel kapcsolatban előzetes egyeztetés történik, melyet vásárlóink igényeinek megfelelően próbálunk igazítani.

  • A megrendelt bútort Magyarország egész területén ingyenesen házhoz szállítjuk (ameddig futárunk kisteherautóval el tud jutni).
  • A kiszállítást saját cégünk végzi, így mi felügyelünk arra, hogy a bútorok biztonságosan elérjenek otthonába.
  • A bútorokat csomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk, a bútorokhoz összeszerelési instrukciót mellékelünk.
  • Választható extra szolgáltatás a dobozok lakásba történő szállítása, melynek díja 4500 HUF (amely tartalmazza az ÁFA-t).

Egy nappal a szállítás előtt telefonálunk időpont egyeztetés végett.

A termék leírása tartalmazza az átlagos szállítási időt, mely a rendelés megerősítésének napjától számolunk. A rendelés megerősítése és egyeztetése telefonon keresztül történik. A megerősítésről SMS-ben és e-mailben is értesítjük Önt. Rendelésének aktuális állapotát itt tudja nyomon követni.

Szállításkor a csomagokat nyissa ki és ellenőrizze a bútorokat. Ha bármilyen hibát, hiányosságot észlel, kérjük írja rá a számlára, vagy a szállítólevélre. Ha esetleg a hibát később venné észre, keressen bennünket a +36 70 88 444 76-os telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@butor1.hu e-mail címre.

Ha a terméket esetleg készpénzben szeretné fizetni, kérjük győződjön meg róla, hogy szállításkor, a rendelés megerősítésekor is egyeztetett pontos összeg van Önnél.