0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció PDAK

Annak eldöntésekor, hogy milyen lesz az otthona belső tere, érdemes megfontolni, hogy milyen színű, formájú és kivitelű bútorokat szeretne - ezek segítenek a kívánt hangulat megteremtésében otthon. A semleges otthoni belső kialakításához válasszon a lágy színek és a minimális részletmennyiségű bútorok közül. Ha fényes és exkluzív bútorokat keres otthonába, figyeljen a nem szabványos bútorformákra vagy élénkebb színekre. Az exkluzív és barátságos színeivel meglepő PDAK kollekció itt találkozik a modernséggel és váratlan formákkal.
 
A PDAK kollekciójában a fa színű részletek dominálnak, amelyeket antracit színű keret egészít ki. A kollekció kivételes jellemzője a lekerekített sarkok, amelyek hangsúlyozzák a bútorok jellegét, és a bútoroknak nem szabványos formát adnak. A fa színű homlokzatokat kiegészítik a természetes mintázatú fa minták, miközben a fekete szín elegánsnak tűnik és kiemeli a sziluetteket. Az integrált LED-világítás nagyobb modernséget biztosít, kiemeli a polcokat és a belső tér részleteit. A bútorok "Push to open" mechanizmust használnak. Ennek a mechanizmusnak köszönhetően a bútorok nem igényelnek fogantyúkat. Az ajtókat és fiókokat egy kattintással kinyithatja és bezárhatja. Ez a bútor azoknak lesz alkalmas, akik exkluzív kivitelű bútorokat keresnek, kombinálva a funkcionalitással.
Ár

Ft  –  Ft

  • 50300Ft
  • 943800Ft
Mélység
Magasság
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Vitrin PDAK1
Mag: 102 cm | Sz: 160 cm
Mél: 40 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Szekrénysor PDAK2
Mag: 192 cm | Mél: 40 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Nappali szett PDAK3
Mag: 192 cm | Mél: 40 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Fali polc PDAK4
Mag: 20 cm | Sz: 160 cm
Mél: 20 cm
Raktáron a gyártónál
Tv-állvány PDAK5
Mag: 52 cm | Sz: 160 cm
Mél: 45 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Vitrin PDAK6
Mag: 122 cm | Sz: 90 cm
Mél: 40 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Vitrin PDAK7
Mag: 192 cm | Sz: 60 cm
Mél: 40 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál