Ingyenes szállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

Miért érdemes tőlünk vásárolni Miért érdemes tőlünk vásárolni

Bútor támogatás

Gyakran előfordul, hogy néhány bútorunk a raktárban marad, ez történhet azért, mert időközben a vásárló elállt a terméktől, vagy a vásárlótól nem kívánatos terméket hozunk vissza. Néhány bútor azonban gyártói hibás vagy szállítás során sérült. Cégünk élne a lehetőséggel és szívesen ajándékozna ilyen bútorokat azoknak, akiknek szüksége van rá: gyógyászati intézményeknek, non-profit szervezeteknek, vagy olyan embereknek, akiknek az otthona tŰz áldozata lett és nem tehetik meg, hogy új bútorokat vásároljanak.

Ha úgy gondolja, hogy élne a lehetőséggel, kérem írjon e-mailt az info@butor1.hu címre, a tárgyba pedig tüntesse fel a "Bútor támogatás" jeligét, továbbá nevezze meg a bútor fajtáját illetve, hogy milyen sürgŐsen van rá szükség.

Amikor a fent említett termék listánkra kerül, mint elérhető termék, felvesszük Önnel a kapcsolatot. A felajánlott termékek listáját folyamatosan cseréljük, ezért nem tudjuk garantálni, hogy minden kívánalmat ki tudunk elégíteni.