0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Bútor támogatás

Gyakran előfordul, hogy néhány bútorunk a raktárban marad, ez történhet azért, mert időközben a vásárló elállt a terméktől, vagy a vásárlótól nem kívánatos terméket hozunk vissza. Néhány bútor azonban gyártói hibás vagy szállítás során sérült. Cégünk élne a lehetőséggel és szívesen ajándékozna ilyen bútorokat azoknak, akiknek szüksége van rá: gyógyászati intézményeknek, non-profit szervezeteknek, vagy olyan embereknek, akiknek az otthona tŰz áldozata lett és nem tehetik meg, hogy új bútorokat vásároljanak.

Ha úgy gondolja, hogy élne a lehetőséggel, kérem írjon e-mailt az [email protected] címre, a tárgyba pedig tüntesse fel a "Bútor támogatás" jeligét, továbbá nevezze meg a bútor fajtáját illetve, hogy milyen sürgŐsen van rá szükség.

Amikor a fent említett termék listánkra kerül, mint elérhető termék, felvesszük Önnel a kapcsolatot. A felajánlott termékek listáját folyamatosan cseréljük, ezért nem tudjuk garantálni, hogy minden kívánalmat ki tudunk elégíteni.