0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció LPAA

Olyan tér, ahol kényelmes a tanulás és a pihenés – lehetséges. Ez nagyon fontos az ifjúsági szobában. Ennek a helyiségnek funkcionálisnak és kényelmesnek kell lennie, mert a fiatalok sok időt töltenek majd itt. Ha még gondolkodik hogyan lehet ötvözni a funkcionalitást és a dizájnt érdemes áttekinteni az LPAA kollekciók bútorait.
 
A kollekciót az élénk színpaletta és a letisztult geometrikus formák uralják. A semleges színek és az egyszerű formák segítenek megteremteni a modern belső tér hangulatát. A bútorhomlokzatokon nincsenek fogantyúk, ami tovább hangsúlyozza ennek a kollekciónak a dizájnját, amely nem hemzseg a felesleges részletektől. Itt nagy figyelmet fordítanak a funkcionalitásra és a bútorterület kihasználtságára. Extra tágas gardrób, fiókos ágy, polc, komód és asztal - minden, ami egy fiatal pihenéséhez és munkaterületéhez kell.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban