Termékáttekintés
Tulajdonságok és méretek
- Fiókokkal
- Ajtókkal
- Billentyűzet tartóval
- Fém
- Szürke
- Canyon tölgy
- Laminált forgácslap
Nagyon meg vagyok elégedve, a szine, a mérete pont jó, könnyū össze szerelni
Az asztal kialakítása, hogy fiókos és polcos része is van, optimális volt számunkra. Megfogott a bútor színe, stílusa is. Majd az idő ad igazából rá választ (nemrégen vettük), de egyenlőre strapabírónak tűnik.
A bútor jól összeszerelhető, szép és hatalmas munkafelülete van
Kinézetre nagyon tetszetős. Az asztalfelület nagy, sokminden elfér rajta. Azonban az asztallap gyenge minőségű "pozdorja" aminek a hátsó élén nincs élzárás. Konkrétan megfogta a gyerek, és összenyomódott. Szerintem nem kellene azon a másfél méterszer 2 cm élzáráson spórolni, máris stabilabb lenne. Ezt leszámítva tetszik!
Szép és masszív íróasztal jó nagy asztalfelülettel. Nagyon szeretem. A párom és a lányom 1 óra alatt összerakták.
Nagyon jó (stabilnak tűnő) konstrukció, de a rajzokon (azonos papírméreten) nagyítani kellene. Az ár/érték arány is jó.
Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel. Jó minőség, strapabíró, nagy, kényelmes. Fiókban és szekrényben elég hely van. Olyan asztalt kerestem amin kényelmesen elférek és stílusában illik a szobába. Megtaláltam. Egyszerűen összerakható. Ár-érték arányban kiváló.
Asztal tökéletes, nagyon szép. Ráadásul a 13 éves unokám teljesen egyedül összerakta. A szállítás lehetne kicsit gyorsabb, de az értesítési, magával a kiszállítás módjával elégedett vagyok. Ajánlani tudom.
Kiváló asztal.
szlovén fordítva Mutasd az eredetit
Jó minőségű asztal, rengeteg hellyel, még a fiókban és a szekrényben is.
portugál fordítva Mutasd az eredetit