20.000 Ft értékű kupon 200.000 Ft feletti rendelés esetén A kóddal BLACK20
20.000 Ft értékű kupon 200.000 Ft feletti rendelés esetén A kóddal BLACK20
0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Emeletes ágy MD112

Ajánlott %

Tulajdonságok és méretek

Gyűjtemény:
Magasság:
1600 mm
Szélesség:
870 mm
Hosszúság:
1900 mm
Matrac mérete:
  • 800 x 1800 mm
A matrac vastagsága:
80 mm
Átlagos szállítási idő:
5 munkanap
Szállítási költség:
Ingyenes házhozszállítás Magyarországon
Garancia:
2 év
Matrac:
  • Igen
Matrac típusa:
  • Poliuretán hab
Ágyrács:
  • Igen
Ágyneműtartó:
  • Igen
Szín:
  • Fehér
Színválaszték:
  • Nem
Anyagok:
  • Fa
Fa:
  • Fenyő
Eredet:
Európa

További információk

A gyártó gyermekbútorok készítésére specializálódott. Ezek a termékek természetes fából készülnek és a gyártó csakis gyermekbútorokat készít. Ökológiailag igazolt fafeldolgozási technológiákat használnak a bútorok gyártása közben és minden elem megfelel a biztonsági követelményeknek. A polírozás megfelel az európai követelményeknek. A terméket háromszor vonják be festékkel, hogy kevésbé karcolódjon és koszosodjon. A festék organikus (akril, vízbázísú).

Ágy matraccal
Poliuretán szivacs
Ágyneműtartóval

Emeletes ágyak

Az emeletes ágy kényelmes megoldás azok számára, akik helyet spórolnak és gyakorlati megoldásokat keresnek. Érdemes megfontolni az emeletes ágyak kínálta lehetőségeket. Ezek az emeletes ágyak egyedülállóak, mert szükség esetén két egyszemélyes ágyra oszthatók. Ez nagyon kényelmes megoldás, mert lehetősége lesz egy bútordarabot ketté választani.

Poliuretán szivacs

A poliuretán, vagy habként ismert, rendkívül könnyű anyag, amely egyenletesen osztja el a testsúlyt, és segít a gerinc megfelelő helyzetben tartásában. Ezeknek a matracoknak nincs nagy légáteresztő képessége, ezért ajánlott minél gyakrabban forgatni a matracot, hogy minél hosszabb ideig megőrizzék eredeti tulajdonságait.

Természetes fa emeletes ágyak

E bútorok gyártásakor tanúsított fafeldolgozási technológiákat alkalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a bútorokban csak természetes fát használnak, amelyek megfelelnek a bútorok szilárdságára és biztonságára vonatkozó követelményeknek. A gyártás során felhasznált anyagok, például a lakk vagy a szerves akrilfestékek biztonsági szabványokkal rendelkeznek - nem okoznak allergiás reakciókat. Ezenkívül a bútorokat három réteg festék borítja, ami további felületvédelmet biztosít.


Ajánlott

Ezt a terméket csapatunk is jószívvel ajánlja. Miért is?

Weboldalunkon több ezer bútorkollekció található, melyek különböző beszállítótól származnak, szinte lehetetlen mindegyiket fizikailag tesztelni, mielőtt bemutatnánk őket internetes webáruházunkban. Ennek a terméknek a beszállítóját csapatunk is ajánlja, mivel megfelel a következő kritériumoknak: precíz csomagolás, rövidebb szállítási idő, kedvező ár és korrekt minőség, alacsony visszaküldési arány és kevesebb garanciális-probléma, mindez jól látható a korábbi megrendelés-előzményekből is. A termékeknek kevesebb, mint a fele van ezzel a címkével ellátva, folyamatosan felülvizsgáljuk ajánlásainkat, így biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket választotta.

Ajánlások Ajánlások

Product id: 78851 ------ Product parent id: 78851

Hasonló termékek Hasonló termékek