Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

Ajánlások

A-z-ig minden rendben ment
Korrekt Megbízható Pontos
Nagyon szolgálatkészek.Tájékoztatást maximálisan megkaptam, a szállítás nagyon korrekt. Köszönöm szépen!
Pontos szállítás, gyors segitő kolléga!
Korrekt tájékoztatás, pontos kiszállítás :-)
Megrendelésünket követően hamarosan telefonon lépett velünk kapcsolatba a cég. A teljesítés jóval az ígért határidő előtt megtörtént, korrekt időpont-egyeztetéssel. A cég dolgozóinak hangneme emberi, az együttműködés gond nélküli. Elnyerték bizalmunkat.
Gyors,precíz válaszok.Folyamatosan ,nyomon követhető szállítás.Bence nevű kollégájuk segítőkész hozzá állása .
Kedves munkatársak !
A rendelés vártnál előbb történő teljesítése és és a kiszállítást végző dolgozók udvarias és készséges hozzáállása mindenképpen dicséretet érdemel. Köszönöm. Ha tehetem máskor is Önöktől rendelek.
Pontos és nagyon jó információ az ügyintézésben ! A szállítást végző futár pontossága és segítőkészsége ! Még egyszer köszönöm szépen a bútort, amely már összeszerelve végzi a dolgát
Nagyon tetszett a gyors vissza igazolás, a pontos és udvarias teljesítés és a telefonon is történő egyeztetés. Összességében, nagyon jó benyomást tettek rám. Köszönet
A RENDELÉS UTÁN FELHIVNAK, PONTOSAN TÁJÉKOZTATNAK A VÁRHATÓ SZÁLLITÁSRÓL, ÉS AZ UGY IS VAN!
Korrekt, udvarias szolgáltatás
A megrendeléstől a kiszállításig tetszett az udvariasság és segítőkészség. A 3 szekrényből amit rendeltem, már 1-et összeraktam és azt kaptam, amit kértem.
Gyorsaság, pozitív hozzáállás. Termék minőség
Jó minőségű termék, rendes kiszolgálás ès szállítás
Korrekt szinvonalas kiszolgálás. Nem az első megrendelés volt a családnak.
Átlátható weboldal, ingyenes kiszállítás, kártyás fizetés. Igazából minden jó!
Gyors volt,tökéletes típus,gyors össze szerelhetőség.
Gyors, rugalmas megrendelést biztosítanak. Szállítási határidő előtt kaptuk meg a megrendelt bútort :) Aminek speciel mi nagyon örültünk :) A szállításnál a szállítók rugalmasak - kedvesek voltak. És ami a lényeg a bútor olyan amit a képen láttam.
Jó minőségű bútorok, gyors, udvarias megrendeléskezelés, előre egyeztett időpontban törtėnő kiszállítás egy szuper csapattól.
Gyors ,korrekt ügyintézés és kapcsolattartás, kedves, udvarias szállító Lukács Ádám. A terméket igaz még nem tudtuk kicsomagolni, de bízom benne minden rendben lesz majd.
Nagyon tetszik az árú amit rendeltem. Az ügyintézés is gyors és pontos volt. A kiszálító pedig nagyon kedves és szolgálat kész.
pontos érkezés -nagyon kedves futár. Önöknél tényleg kellemes a vásárlás. Mindent köszönök.
Mindig tudtam, hogy a rendelés hogyan áll. A kiszállítás előtt nagyon jól belőtték, hogy milyen időpontban érkezhet a futár, ennek örültem a legjobban!
Részletes nyomon követési lehetőség és közvetlen, segítőkész csapat.
Előbb érkezett a termék, mint mondták. Telefonos kapcsolattartás megfelelő volt.
Tökéletes termék, pontos kiszállítás....könnyű összeszerelés!
Pontos, megbízható cég.
Korrekt, mindenre kiterjedő kiszolgálás. Figyelmes tájékoztatás és kiszállítás.
Szuper csapat. Gyorsan megjött a termék és a futárok is maximálisan jófejek.
Nagyon rendesek mind tájékoztatás terén mint a kiszállítás alatt, maximálisan elégedett vagyok
Jól átlátható weboldal, kedvező árak. Gyors és ingyenes szállítás, nagyon kedves, udvarias, segítőkész futár. Jó, érthető rajzos szerelési útmutató - pikk-pakk összeraktuk a lányommal a két szekrényt :) - az általános szabályok leírása viszont olvashatatlanul apró betűs :( Átvételkor lehet bankkártyával fizetni. Elégedett vagyok a termékkel és a szolgáltatással is
Azt kaptam, amit vártam. Elegedett vagyok a minőséggel, az árral és a szállítással is
Minden a legnagyobb rendben volt. Korrekt, gyors, pontos, és nem mellékesen a termékkel is maximálisan meg vagyunk elégedve. Köszönjük... :)
A határidő betartása, a kapcsolattartás. A szállítás pontossága.
A futár kedvessége és a termék minőssége is nagyszerű volt.
Kedvesek, és nagyon rugalmasak az ügyfélszolgálat munkatársai. A határidőket pontosan betartották, mindenről kaptam azonnal információt.
Bútor minősége jól néznek ki nagyon és árban is elfogadható legközelebb is Önöktől rendelünk
Minden a megbeszéltek szerint ment viszonylag gyorsan és pontosan!
Könnyen átlátható honlap, gyors és pontos ügyfélkezelés, határidő betartás, a megrendelt termék kitűnő minősége. A szállítási kiértesítésen azonban még dolgozhatnának, én a két nappal korábbi értesítést jobbnak tartanám.
Nagyon készségesek voltak és kedvesek.A rendelés folyamatáról kaptam több email-t is és telefonon is értesítettek. A megrendelt termék idő előtt lett kiszállítva.A minőség pedig kifogástalan volt. Ezúton is szeretném megköszönni,nagy volt az öröm.
Átlátható weboldalam, ügyintézés, tájékoztató a rendelés állapotáról és nem utolsó sorban korrekt árak!
A webáruházban bőséges a kínálat, kedvezőek az árak, az ingyenes házhoz szállítás szuper, az ügyfélszolgálattal tökéletes volt a kommunikáció, a futár nagyon udvarias és segítőkész volt.
Nagyon szimpatikus volt a rendelésem kezelése,egyből megerősítették telefonon és emailben is!Tájékoztatást kaptam,amit változott a rendelésem állapota és nem utolsó sorban a visszaigazoltnál jóval előbb érkezett! :) A kiszállítást végző kolléga gyors, nagyon barátságos és segítőkész volt!
Nagy választék, szép bútorok elfogadható áron. A megrendelés után, valamint a szállítás előtt 1 nappal értesítettek telefonon, ahogy ezt ígérték. Nagyon kedvesek és közvetlenek. A rendelésem egy hónappal előbb megérkezett, aminek külön nagyon örültem. :)
Köszönök mindent ! :) 10/10 Annyi ,hogy nem tudtam mekkora a csomag így làtva a 4500 forintos felviteli díj nem érte meg . De köszönöm a szállítást és a folyamatos tájékoztatást telefonon, emailben , sms-ben . Nagyon pozitív !
Nagyon gyors volt a szállítás, 2 hónappal korábban jött mint ahogy a honlapon írták. A szállító (Gábor) nagyon kedves volt. Nagyon tetszik az dohányzóasztal. Pont olyan mint a képen.
Minden téren rugalmasak, bátran ajánlom!
Minden rendben, volt, zökkenőmentesen ment, koszonjuk! Már nem az első vásárlásom önöknél, és nem is az utolsó!
Pontos, precíz ügyintézés, korrekt ár. Kiszállítás pontos.
Kedvesek és együttműködőek, hitelesek. Valóban a vásárló megelégedettsége fontos az Önök számára, amit gyakorlatban bizonyítanak is, nem úgy, mint a Jysk áruház!
Gyors, udvarias a megrendelések kezelėse, a kiszállítás időpontjának egyeztetėse, valamint az áru is a megbeszélt időpontban ėrkezett minden esetben ės az árut kiszállító munkatárs is mindig udvarias volt.
Udvarias, segítőkész kiszolgálás
Korrekt ügyintézés, gyors, pontos szállítás.
Kedvesek, és nagyon rugalmasak az ügyfélszolgálat munkatársai. A határidőket pontosan betartották, mindenről kaptam azonnal információt.
Bútor minősége jól néznek ki nagyon és árban is elfogadható legközelebb is önöktől rendelünk
Ügyfélszolgálati visszajelzés, kiszállítás, minden rendben volt.
Minden tökéletesen megfelelő volt! Köszönöm
Gyorsak megbizhatóak és azt kaptam amit a honlapjokon megrendeltem.Mindenkinek csaj ajánlani tudom. Sok sikert a webáruház összes dolgozójának !!!
Gyors,kedves kapcsolattartás,segitőkész kiszállitás!Csak ajánlani tudom.
A megrendelés és nyomonkövetési folyamatot. A bankkártyás fizetési lehetőséget. A futárszolgálat kedvessége és segítőkészsége.
Gyönyörűek a székek, udvarias és segítőkész volt a futár
Azt kaptam, amit megrendeltem. A szállítás pontos volt, a megbeszélt időben szállították a terméket. Mivel most jöttem haza a kórházból, a kiszállító emberségesen behozta a lakásba az általam vásárolt bútort. Köszönöm!
Korrektek. Értesítenek mindenről telefonon és emailben. Hamar teljesítették a ki szállítást mint előzőleg mondták, aminek mi csak örültünk.
Először a termékválaszték és az árak, majd az, hogy pontosan azt kaptam, amit kiválasztottam és megrendeltem. Végül, pedig a szállítás és a szállítást végző munkatársuk korrektsége.
Kedvező ár a termékekre, megfelelő tájékoztatás, a kiszállítás kicsit lassú.
Megrendelés visszaigazolása, teljesítése, kiszállítása nagyon korrekt és pontos volt. Köszönöm.
Minden mozzanat jól áttekinthető és világos. Mindenről érkezik visszajelzés, amitől az online vásárlás is tud személyessé, emberivé válni. A vásárlási folyamat rendkívül gyorsan, pontosan és udvariasan zajlott. A kiszállítás is körültekintő, udvarias volt. Köszönöm!
A szállítást a korábban ígértnél hamarabb teljesítették, a sérült bútorrészt rövid adategyeztetés után gyorsan kicserélték. Köszönöm
Nehéz lenne egy valamit kiemelni, mert mindent nagyon profi módon kezeltek!! A rendelés hihetetlenül könnyen ment, másnap telefonon megerősítették, valamint további tájékoztatást adtak a szállítással kapcsolatban. A szállítást végző munkatársuk, percre(!) pontos és hihetetlenül segítőkész volt! A kanapé tökéletes, könnyen összeszerelhető. Összefoglalva? Minden tetszett!! Köszönöm!
Teljeskörű tájékoztatást kaptam. Az ügyfélszolgálat készséggel állt rendelkezésemre és elérhetőek voltak bármikor hívtam őket. Nagyon köszönöm!
Pontos, udvarias tájékoztatás és teljesítés. Köszönöm!
Áttekinthető weboldal. Egyszerű rendelési folyamat. Kedves ügyintézők és pontos kiszállítás.
At kellett iratnom a megrendelesem masik elöszobafalra, a hölgy nagyon kedvesen segitett. Utolag is köszönöm. Azt igertek kb. 5 het es igy is lett. Megbizhatoak es kedvesek.
Kifogástalan kapcsolattartás, korrekt szállítás, jó termék. Köszönet érte
Összességében az egész hozzáállás, bonyolítás és a vevőhöz való hozzáállásuk nagyon tetszett.
Ingyenes házhoz szállítás.A szállító készséges , pontos. A megrendelést rögtön visszajelzik.
Tökéletes komunikáció és szállitás!
Mindennel megvagyok elégedve teljesen! Minden egyszerű, a vásárlás menete, a kapcsolattartás és a szállítás is egyszerű és megbízható.
Minden a leírtak és a megbeszéltek szerint történt, az ígért 6-8 hét szállítási határidő 6 hét volt és az általam kért szállítási cím módosítást is pontosan, jól kezelte az ügyfélszolgálat. A kiszállított bútor sértetlen, jó minőségű, a leírtaknak és a fényképnek megfelelő.
Az ügyintézés gördülékeny volt, a szállítást előre egyeztettük, és kérésemre egy nappal későbbre tudtuk tenni. Tökéletesen elégedett vagyok az árral, a szolgáltatással és a termékkel is!
Teljesen korrekt volt a cég-a szállítással kapcsolatban rögtön a rendelés masnapján hívtak,hogy a honlapon feltüntetetthez képest 1hónap csúszás várható.Az előre lefixált időpontban hívtak-majd másnap már ki is szállították. Hibátlan tökéletes terméket kaptam! Méretben/színben abszolút stimmel! Nagyon elégedett vagyok!
Könnyű online rendelés, kedves ügyintézők, értesítenek előre mikor érkezik megrendelt termék, kedves kiszállító, bankkártyával is lehet fizetni átvételkor, szakszerű, biztonságos csomagolás.
A rendelést követően gyorsan felhívtak. Minden részletet egyeztettünk. Rugalmasan kezelték a szállítás dátumát (az elsőként ajánlott nem volt nekem jó). Szombat délelőtt szállítottak. A futár normális, értelmes. Minden rendben volt.
Pontos érkezés, minőségi bútor. Szerelési rajz lehetne részletesebb nagyobb képpel az elemek számmal matricával jelölése könnyítené a szerelést.
Kanapét rendeltünk, stimmelt minden a leírással. Gyorsak voltak és segítőkészek :)
Korrekt, kedves, megbízható ügyintézés és tájékoztatás. Teljesen elégedett vagyok.
Pontos tájékoztatás és kiszállítás a kért időpontra. Máskor is fogok rendelni :)
Megbízható bolt, az ígért határidőnél jóval hamarabb felvették a kapcsolatot telefonon, hamar szállítottak. Nagyon jó, hogy van olyan szállítási opció, hogy ingyenesen hozzák ki a terméket a kapuig. A kollégáik udvariasak. A termék is nagyon szép (bár még csak félig szereltem össze).
Ügyfélszolgálatuk hozzáállása problémám megoldásához nagyon szimpatikus volt. A szállításkor a bútort a lakásba beszállították, ott tették le, ahol kértem. Ez nagy segítség volt. Szállítási időnek 2 órás intervallumot adtak meg, így nem kellett egész nap várnom. Időben jöttek. Csak így tovább!
Január helyett karácsonyra ideért a rendelés. A minősége szuper, és össze szerelni könnyű volt. Köszönöm.
Nagyon segítőkészek voltak az áruház dolgozói, mind email-ben, mind telefonon. Az arut pontosan a megadott időben szállították le. Csak ajánlani tudom a boltot.
A bútor nagyon szép, a szállításról - sokakkal ellentétben - megfelelően tajékoztattak, maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm!
Az ügyfélszolgálat tájékoztatása, a termék fotója, leírása, a kommunikáció és a kiszállítás is rendben ment, szívesen ajánlom a webáruházat másoknak is.
A weboldal átlátható, a rendelés nagyon egyszerű. Azt kaptuk ami le volt írva. November végén rendeltünk, január végére ígérték, december 23-án megkaptuk, nagy örömünkre. A kiszállítás zökkenőmentes volt, a sofőr kedves, udvarias. Kapcsolattartásból, kommunikációból kiváló a cég, emailen, telefonon, csomagkövetésen tudtuk a kapcsolatot tartani. Nagyon elégedettek vagyunk minden téren. Máskor is innen rendelünk, bátran ajánlom. 10/10* Köszönjük!
Precíz pontos munkavégzés. Kivàló kapcsolattartàs
Gyors, pontos, megbízható, állandó és folyamatos tájékoztatás, a termékek megfelelnek az elvárásnak
Gyors ,pontos,kitűnő ,segítőkész, kedves ügyfelszolgálat
Tetszettek a termékek! De közbe jött valami és le kellett mondani a megrendelést. Kedvesek voltak és zökkenőmentesen történt minden, ezért is ajánlom a BÚTOR1-et!