Ingyenes szállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha nem vagy 100% -ban elégedett a termékével, akkor 365 napon belül visszaküldheti azt, és megkapja az összes pénzt.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

Ajánlások

Tökéletes komunikáció és szállitás!
Mindennel megvagyok elégedve teljesen! Minden egyszerű, a vásárlás menete, a kapcsolattartás és a szállítás is egyszerű és megbízható.
Minden a leírtak és a megbeszéltek szerint történt, az ígért 6-8 hét szállítási határidő 6 hét volt és az általam kért szállítási cím módosítást is pontosan, jól kezelte az ügyfélszolgálat. A kiszállított bútor sértetlen, jó minőségű, a leírtaknak és a fényképnek megfelelő.
Az ügyintézés gördülékeny volt, a szállítást előre egyeztettük, és kérésemre egy nappal későbbre tudtuk tenni. Tökéletesen elégedett vagyok az árral, a szolgáltatással és a termékkel is!
Teljesen korrekt volt a cég-a szállítással kapcsolatban rögtön a rendelés masnapján hívtak,hogy a honlapon feltüntetetthez képest 1hónap csúszás várható.Az előre lefixált időpontban hívtak-majd másnap már ki is szállították. Hibátlan tökéletes terméket kaptam! Méretben/színben abszolút stimmel! Nagyon elégedett vagyok!
Könnyű online rendelés, kedves ügyintézők, értesítenek előre mikor érkezik megrendelt termék, kedves kiszállító, bankkártyával is lehet fizetni átvételkor, szakszerű, biztonságos csomagolás.
A rendelést követően gyorsan felhívtak. Minden részletet egyeztettünk. Rugalmasan kezelték a szállítás dátumát (az elsőként ajánlott nem volt nekem jó). Szombat délelőtt szállítottak. A futár normális, értelmes. Minden rendben volt.
Pontos érkezés, minőségi bútor. Szerelési rajz lehetne részletesebb nagyobb képpel az elemek számmal matricával jelölése könnyítené a szerelést.
Kanapét rendeltünk, stimmelt minden a leírással. Gyorsak voltak és segítőkészek :)
Korrekt, kedves, megbízható ügyintézés és tájékoztatás. Teljesen elégedett vagyok.
Pontos tájékoztatás és kiszállítás a kért időpontra. Máskor is fogok rendelni :)
Megbízható bolt, az ígért határidőnél jóval hamarabb felvették a kapcsolatot telefonon, hamar szállítottak. Nagyon jó, hogy van olyan szállítási opció, hogy ingyenesen hozzák ki a terméket a kapuig. A kollégáik udvariasak. A termék is nagyon szép (bár még csak félig szereltem össze).
Ügyfélszolgálatuk hozzáállása problémám megoldásához nagyon szimpatikus volt. A szállításkor a bútort a lakásba beszállították, ott tették le, ahol kértem. Ez nagy segítség volt. Szállítási időnek 2 órás intervallumot adtak meg, így nem kellett egész nap várnom. Időben jöttek. Csak így tovább!
Nagyon segítőkészek voltak az áruház dolgozói, mind email-ben, mind telefonon. Az arut pontosan a megadott időben szállították le. Csak ajánlani tudom a boltot.
Január helyett karácsonyra ideért a rendelés. A minősége szuper, és össze szerelni könnyű volt. Köszönöm.
A bútor nagyon szép, a szállításról - sokakkal ellentétben - megfelelően tajékoztattak, maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm!
Az ügyfélszolgálat tájékoztatása, a termék fotója, leírása, a kommunikáció és a kiszállítás is rendben ment, szívesen ajánlom a webáruházat másoknak is.
A weboldal átlátható, a rendelés nagyon egyszerű. Azt kaptuk ami le volt írva. November végén rendeltünk, január végére ígérték, december 23-án megkaptuk, nagy örömünkre. A kiszállítás zökkenőmentes volt, a sofőr kedves, udvarias. Kapcsolattartásból, kommunikációból kiváló a cég, emailen, telefonon, csomagkövetésen tudtuk a kapcsolatot tartani. Nagyon elégedettek vagyunk minden téren. Máskor is innen rendelünk, bátran ajánlom. 10/10* Köszönjük!
Precíz pontos munkavégzés. Kivàló kapcsolattartàs
Gyors ,pontos,kitűnő ,segítőkész, kedves ügyfelszolgálat
Gyors, pontos, megbízható, állandó és folyamatos tájékoztatás, a termékek megfelelnek az elvárásnak
Szimpatikus ügyfélszolgálat, korrekt lebonyolítás, pontos érkezés, kedves sofőr! Pozitívum a sokszori egyeztetés és az érkezési időpontra való emlékeztetés.
Tetszettek a termékek! De közbe jött valami és le kellett mondani a megrendelést. Kedvesek voltak és zökkenőmentesen történt minden, ezért is ajánlom a BÚTOR1-et!
A házhoz szállítás, a futárszolgálat nagyon jól működött. Minden a tervnek megfelelően, sőt határidő előtt teljesült. Köszönjük. A tájékoztatás is tökéletesen volt.
Korábban érkezett, minden szükséges csavar és rajz megvolt, futár felhívott érkezés elõtt. Köszönjük, nagyon tetszik az új gardróbszekrényünk!
Elégedett vagyok az áruval ésa bútor 1 szállítással is
Nagyon korrektek és udvarias ügyfél tájékoztatás és kiszolgálást kaptunk.
Honlapjukon a széleskörű bútor bemutatás, kiszállítás gyorsasága, pontossága.
Gyors,pontos minden információt meg kaptam a termék kifogástalan az jött amit rendeltem. Köszönöm
Nagy bútor választėk, gyors, udvarias ügyintėzės, szállítás előtt kiszállítási időpont egyeztetės, majd annak pontos betartása.
A minőséggel és a szállítással is meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom!
Gyors szállítás, szép bútor, készséges segítőkész szállító, megfelelő tájékoztatás!!!
Tökéletesen meg vagyunk elégedve meg nincs összerakva a bútor de reméljük sérülésmentes minden
Gyorsak, pontosak és figyelmesek!
Ígéretüket teljesítve, pontos, precíz szállítás. A bútor sérülés nélkül megérkezett. Köszönöm.
Udvarias kiszolgálás! Kapcsolattartás, a megrendeléstől,a kiszálitásig. Köszönöm!
Nem először rendeltem! Korrekt és megbízható. A futár szintén udvarias, korrekt fiatalember.
Áruház választék és átláthatósága,kiszállítás gyorsasága,a szállítást végző fiúk udvariassága.
Gyors ügyintézés, korrekt tájékoztatás, nyomonkövethetőség, kedves, segítőkész futár, szép bútor. Köszönöm!
Nyomonkövetés és a gyors Ügyfélszolgálat.
Minőségi választék, gyors visszajelzés a rendelésről, valamint korrekt tájékoztatás a szállítás időpontjáról.
Gyors, kedves ügyfélszolgálat
Maximális kiszolgálás, udvarias, segítőkész. A termék gyönyörű elérhető áron. Ajánlom mindenkinek
Gyors, korrekt. Rendben volt a tájékoztatás és a szállitás is. A butor is olyan, amilyen a képen volt. Köszönöm.
Minden a megbeszéltek szerint történt.
A megigért időpont előtti szállítás! Le a kalappal a csapatnak
A megrendelés után gyorsan jött az elektronikus és telefonos visszaigazolás, a vállalt határidőn belül megtörtént a szállítás, az időpont egyeztetés is gördülékenyen zajlott, a Rendelés állapota funkció mindig aktuális volt. A termék minősége kiváló, pont olyan, mint a képeken
Egy igaziból rendes kisebb fiatalos kis cég. Pontos és megbízható.
ó webshop, Precíz, pontos , szép termék és maximálisan meg voltunk elégedve a csomagolással, szállítással.
Pontos és készséges volt mindenki! Telefonos ügyintézést profizmus jellemzi. Kiszállításnál futár kedves és segítőkész. Összefoglalva: mindennel nagyon elégedett voltam.
Megbízhatóság, folyamatos tájékoztatás e-mailben és telefonon egyaránt. :)
Minden rendben volt., csak ajánlani tudom a céget..
Minőségi bútor. Precízek és pontossak. A komunikácó elsőosztàlyú. Csak ajánlani tudom. Köszönöm Bútor 1
Készséges, türelmes, ügyfélszolgálat. Kedves, megértő, szállító. Karácsony előtt rendeltem, jeleztem, hogy nem ajándék a megrendelt bútor, ha nagyon sok kiszállítani valójuk van, nem fontos, az ünnep előtt kihozni, mégis teljesítették! Nagyon elégedett vagyok, köszönöm szépen!!
A megrendeléstől a szállításig ill.fizetésig korrekt eljárásban volt részem.A határidőt pontosan betartották a két szállítójuk udvarias és előzékeny volt az árút rendben átadták.Minden képpen ajánlom Önöket a jövőben.
Házhozszállítás ingyen, szuper akciós ár, rendelés állapotának követése.
Gyors rendelésfeldolgozás, teljeskörű kommunikáció és pontos szállitás! Bátran ajánlom mindenkinek!
Sokkal hosszabb szállítási időre számítottam, de pozitívan csalódtam. A futár nagyon kedves volt és segítőkész, a termék pedig olyan, mint a képeken. Biztos, hogy fogok még innen rendelni. :)
Nagyon elegedett vagyok.A megrendelestol a kiszallitasig a vevovel valo tokeletes kommunikacio emailben telefonon!!A futar Sandor udvarias,segitokesz !!Ha butort rendelsz akkor a BUTOR 1 Nem fogsz csalodni!!
Szállító udvarias volt, pontosan érkezett, mindenben segített. Visszaigazolást emailben és telefonon is kaptam, a megrendelt áru hibátlan és tökéletes.
Januárra ígérték a szállítást, és idén megkaptam. Illetve mindenről telefonon értesítenek.
A megrendelésben foglaltakat maximálisan betartják, azt a terméket kapom amit rendeltem. A vártnál hamarabb kiszállították
Nagyon precizek gyorsak és főképp megbízhatóak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Egyszerű webáruház használat, gyors és ingyenes szállítás.
Nagyon köszönöm a gyorsaságukat, illetve a kedves, segítőkész hozzáállásukat. Kellemes Ünnepeket kívánok az egész bútor áruhuház munkatársának!
Minőségi terméket kaptam. Az ügyfélszolgálat munkatársa nagyon udvarias volt, a megbeszélt időpontra leszállították a megvásárolt bútort. Abszolút elégedett vagyok.
Kedvesség,pontosság,hozzá állás,korrektség.Látszik,hogy szolgáltatni akarnak.
Határidő előtt sikerült szállítani, jó minőségben, a futár is jófej és hatékony volt
Kedvesek, gyorsak! Hamarabb kaptam meg, amiért nagyon örültem!
Gyors egyszerű megrendelés, tájékoztatás a kiszállításról. Kedves udvarias ügyintézés.
A sarokkanapé kiváló minőségű. Rugózása, a kárpit anyaga remek. A kommunikáció végig tökéletes volt. A termék nagyon jól becsomagolva, időben érkezett. Látatlanban rendeltem, de nem bántam meg. A fotók tökéletesen vissza adják, hogy a valóságban milyen a termék. Ajánlom az Üzletet
Tisztelt Bútor1.hu!
A tegnapi nap során kaptuk meg a rendelt gardróbszekrényünket. Maximálisan megvagyunk elégedve,azt kaptuk amit vártunk. A szállitás is pontos volt! Nagyon szépen köszönjük a kedvességet,precizitást és a kedvező árat.
Szép napot kívánok!
Gyors, nyomon követhető folyamat. Folyamatos kapcsolattartás, udvarias kiszállítás.
Korrektek voltak minden szempontból. A bútor cserénél is segítőkészek, kedvesek voltak, amiért végtelenül hálás vagyok.
Nagyon tetszett ahogy a rendelést kezelték, kedvesek voltak, telefonon értesítettek. A futár is nagyon kedves volt és rugalmas. Valószínű, hogy fogok még Önöknél rendelni.
Az előző rendelésnél volt hiányosság,hamar megoldották! Köszönöm
Nagyon jól áttekinthető webshop, kitűnő kommunikáció a vevővel.
Legjobb futárszolgálat/teljeskörű tájékoztatás és vásárlói kiszolgàlás!
Korrekt rendelésfelvétel és annak megerősítése, szállítás a jelzett határidőn belül, szállított termékek pontos érkezése a kiszállításkor, pontos és kedves ügyintézés
Tisztelt Hölgyem/Uram,

hálásan köszönöm a pontos szervezést és a korrekt ügyintézést, a bútor a megadott határidő előtt több mint egy héttel megérkezett.

Nagyra értékelem a térítésmentes szállítást, mint szolgáltatást az Önök cégénél.

Egyetlen kicsi sérülés volt az egyik elemen (gondolom megsérülhetett szállítás közben), de szerencsére pont belülre került, így nem látszik. :)

Fantasztikus a szekrény, nagyon szépen köszönöm! :) Másoknak is ajánlani fogom a cégüket.
Gyors, barátságos ügyintézés és szállítás.
Mind telefonon, mind pedig e-mailen keresztül pontos információt kaptam a bútorokat és a szállítást illetően. Az általam rendelt bútorok minősége kiváló, az ár tekintetében pedig olcsó! Nagyon elégedett vagyok. Mindenképpen javasolni fogom ismerőseimnek, hogy válasszák a Bútor1 csapatát.
A megrendelés gyorsaságával,visszaigazolásával meg vagyok elégedve. A kiszállításon lehetne egy kicsit gyorsítani.
Nyomon tudtam követni, hogy hogy áll a rendelés. Rugalmasak voltak a szállításban is.
Gyors válasz, gyors kiszállítás, kedves ügyintézők
Az ügyfélszolgálat gyorsan reagál a megrendelésre. A változtatás sem okozott problémát. A vállalt határidőtől jóval hamarabb megkaptuk a rendelt terméket. A szállítás a megadott időintervallumon belül volt. A szállító kedves volt és udvarias, segítőkész.
A gyors válaszadás, a korrekt ügyintézés, a precíz szállítás.
Megbízható, pontos szállítás. Jó minőségű a megrendelt bútor. Ügyfélszolgálati munkájuk kíváló! Mindenre csillagos ötös.
Gyors és korrekt.Ahogy igérték úgy volt. A szállítás is gyors és udvarias,segítőkész volt a fiatal ember. - Vince
A rendelestol, fizetésen at a szállításig minden zökkenőmentesen, egyszerűen , professzionálisan ment. Felmerülő kérdéseimre azonnal kaptam választ, megoldást. Szinte folyamatos telefonkapcsolatban voltunk , illetve online is nyomon követhettem a kanapé útját. köszönöm !
Jó minőségű a komód, jobb mint pl jysk és közel azonos áron tudtam megvenni a terméket. . Telefonos ügyfélszolgálat illetve a futár is udvarias, kedves volt. - Szandra
Nagy választék,pontos szállítás megbízhatóak.
Időn belüli teljesítés,sofför/András/türelme,kedvessége.
Megrendelés elküldése után azonnal jön a visszajelzés. Következő napon pedig tájékoztatnak a termék előre várható érkezés időpontjáról.,és később a pontos étkezésről is . A gépkocsi vezető elérhetőségéről. Minden szuper!
Korrekt TELEFONOS megkérés, egyeztetés. Pontosság! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Udvarias, segítőkész telefonhívást kaptam. A szállító is profi volt. Köszönöm
A kiválasztott áru kifogástalan volt,a kiszállítás időben,többször pontosítva történt.
A korrekt árak,tájékoztatás és kiszállítás.
Kedvesek, segítőkészek, tartják a megbeszélt időpontot. Minden rendben ment.
Rendelés utáni azonnali kapcsolatfelvétel, szállítási határidő pontos betartása, tökéletes fa minőség, könnyű összeszerelhetőség, jó ár/érték arány, kedves szállító személyzet, pontos csomagolás!