Szürke + zöld
Szürke + narancs

Miért érdemes tőlünk vásárolni Miért érdemes tőlünk vásárolni

Ajánlások

"Tegnapi napon kiszállításra került egy nappali szekrénysor! Félve rendeltük, ez volt az első alkalom, hogy nem személyes megtekintés alapján vásároltunk.
Az ügyintézés gyors és rugalmas volt. A szállítás szintén várakozásainkat felülmúlta. A bútor később kerül összeszerelésre, de kibontva nyilvánvaló a kiváló minősége.
Az ár magasan a legjobb.
A későbbiekben is fogunk rendelni Önöktől és ismerőseinknek is csak jó szívvel fogjuk ajánlani cégüket!
A sok rossz tapasztalat mellett felüdülés volt az Önökkel történt üzlet!
Köszönjük és további hasznos munkát kívánunk!" - Tibor
"Nagyon elégedett vagyok a bútor minőségével a futárral kedves segítőkész volt maximális 10-es csak ajánlani tudom önöket és legközelebb is a Bútor 1 -től fogok vásárolni! " - Katalin
"Kedves Butor1.hu!
Én is örülök, hogy Önöket választottam, két dolog miatt az egyik, hogy a sarokkanapé kicsomagolása után láttam, hogy a valóságban is olyan szép mint a fotón!! Az igaz, hogy izgultam a netes rendelés miatt, de most nagyon boldog vagyok mert ránézésre nagyon klassznak tűnik. Bízunk benne, hogy az összeszerelésnél sem lesz semmi gond….

A másik, hogy a kiszállítást végző fiatalember pontosan akkor jött amikorra megígérték, nagyon segítőkész, udvarias és megfontolt volt. A mai világban végre van valaki aki nem kapkod és odafigyel arra amit csinál! Köszönöm Önöknek és kívánok nagyon sok sikert és jó egészséget mindenkinek aki részt vesz ebben a csapatmunkában!" - Marika
"Már nem első alkalommal vásároltam-válaszoltam is, köszönöm a korrektségüket,panaszt nem tudok mondani:):):)Köszönök mindent, a telefonos segítséget, a szállítast, a terméket.Csak ajánlani tudom Önöket:)" - Kálmán
"Tisztelt Bútor1,
Nagyon szépen köszönöm, tökéletesen meg vagyok elégedve az Önök szolgáltatásaival.
Eddigi tapasztalataim szerint, csak Önöknél ment ilyen gördülékenyen mind a megrendelés, mind a szállítás." - Ágnes
"Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel.A bútor kitűnő tervezés, pontosan a papír alapján összeállítottuk.Minden hiánytalanul megvolt.A futár szolgáltatás is profi.Az egész butor1.hu kitűnőre,vagyis10 pontra értékeljuk.A rendelés felvételtol,a házig szállításig profi munka. Köszönjük" Judit
A bútorok, amiket rendeltem Önöktől kiváló minőségüek, a szállítási szolgaltatasuk tökéletes volt. Amit külön szeretnék kiemelni a telefonos ügyfélszolgálat, ahol mindig nagyon kedvesek, udvariasak és informatívak voltak a kollégák.
"A lehető legjobbakat tudom mondani az Önök által nyújtott szolgáltatásról. Az információk nyújtásától egészen a kiszállításig megbízhatóságot, barátságos hangnemet és emberséget tapasztaltam. Ismerősi körömnek is bátran fogom ajánlani Önöket."
Géza
"Minden rendben történt a vásárlás során és nagyon meg vagyok elégedve a bútorokkal, amit rendeltem Önöktől. A szolgáltatásukat 10 pontra értékelem. " Szilvia
"Jelzem, hogy "mindennel", értem ez alatt a kapcsolattartást, a megbeszéltek pontos betartását, a szállítás pontosságát, a munkatársak segítőkészséget stb.. nagyon meg voltam elégedve. Ajánlani fogom Önöket, és remélem, hogy ügyfelük leszek még. " Gizella
"Köszönöm a megkeresését. Teljes mértékben elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és a bútorral is.

10/10"
Gergely
"Köszönöm megkeresését és örülök, hogy kifejthetem a véleményem az Önök webáruházáról. 10-es minősítéssel jellemezném mindenképpen.

Az oldalon a megrendelés leadása könnyű és átlátható volt, mindenről időben tájékoztattak telefonon keresztül és emailben is. A bútorok épségben megérkeztek, minden csavarral/leírással/tartozékkal együtt.
A futárok pedig készségesen segítettek minden alkalommal, kedves, rugalmas hozzáállást tanúsítottak.

A jövőben még biztosan fogok Önöktől vásárolni és a baráti körömben valamint munkatársaim, ismerőseim körében is szoktam ajánlani Önöket. :) "
Kitti
Termékükkel minden maximálisan rendben volt. 10 pontos :)
Két alkalommal vásároltam Önöktől, az ügyintézés és a kiszállítás is nagyon kulturált volt! Messze menően elégedett vagyok, az Önök szolgáltatásával és ha a megrendelés és a szállítás közötti időt sikerülne lecsökkenteni, akkor valóban a tízes skálán a tízes pontot lehetne megjelölni, így ha nem veszik zokon, a kilences pontot adnám! További sok sikert kívánok!
Nagyon meg voltam elégedve. 10-es a szolgáltatásuk.
Már harmadszor rendeltem Önöktől de mint mindig most is nagyon elégedett vagyok. A követhetősége, precizitás, rugalmasság, az áraik, kedvezményeik a futár előzékenysége ami megfog az Önök cégénél. A futáruk nem veszi sértésnek ha fel kell hozni emeletre az árut. További sok sikert, sok ügyfelet, én biztos ajánlom Önöket, és még tuti rendelek a cégüktől.
A bútor az ígért határidőre megérkezett. Szakszerű, gyors, pontos, udvarias kiszolgálás, kiszállítás.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Minden tökéletes volt, a minőség, a kiszállítás, az ügyfélkezelés.
Köszönöm!
Előző bútorvásárlásunk során maximálisan elégedettek voltunk. Ezért is választjuk Önöket a konyhabútorunk beszerzéséhez.
Köszönöm a pontos teljesítést és külön köszönöm a szállítók kedves segítőkész magatartását.
"Tisztelt Igazgatóság
Az általam rendelt garnitúra megérkezett.
Önökhöz hasonló szolgáltatással még nem találkoztam
Korrektek segítőkészek pontosak kedvesek voltak.
A kiszállításról nem is beszélve.
A futár aranyos inteligens segítőkész volt.
Csak gratulálni tudok .
Köszönöm szépen ezt az élményt.
A következő rendelésem is már úton van és biztos nem ez lesz az utolsó.
Mégegyszer gratulálok további eredményes munkát kívánok. " Ildikó
Köszönöm nagyon meg vagyok elégedve, a kanapé is tetszik és a kiszállítás is kedvemre volt. A szállító felsegítette hozni a lakásba aminek nagyon örültünk, mivel idősek vagyunk nehezen boldogultunk volna egyedül. A kanapé csomagolása is jó volt, véletlen sem sérülhetett volna.
Tisztelt Butor1 munkatársai!
A rendelést teljesitettuk---- de még mennyire!
Boldog vagyok, mert tökéleteset kaptam: ügyintézésben, minőségben. Sok bútort néztem végig. Állítom, hogy a legnagyobb választékban és árban az Önök kínálata egyedi. Ismét keresgélek,most polcok, kiegészítők hiányoznak. A bútorok állnak. /Véletlen szerencse, hogy akadt mester, akinek nem volt baja a sokféle csavarral. /
Újabb ötleteim vannak. Keresem Önöket és másoknak is ajánlom. Barátnőm már megrendelte a kanapét.
Munkájukat elismerem, és másoknak is ajánlom.
Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Tökéletesen meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Külön örömömre szolgált, hogy a bevállalt 7 hét teljesítési időt sikerült lényegesen lefaragni, közel a felére, melyet külön köszönök.

Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek és amennyiben szükségem lesz még valamire, keresni fogom Önöket.

üdvözlettel Sz. Gyuláné
Minden tekintetben elégedett voltam a bútor1 munkatársainak az ügyintézésével, a kiszállító hozzáállásával.
Nagyon köszönjük a kedvességüket, segítőkészségüket. A vásárlókhoz való viszonyulásuk példa értékű.Több formában is kaptunk tájékoztatást a rendelés aktuális állapotáról. A megrendelés kezdetétől egészen kiszállításig minden munkatársuk készséges és kedves volt, a gardrób gyönyörű, hibátlan állapotban érkezett meg. Eriknek külön köszönjük a vidám hozzáállását a 3 emeletnyi felhozatal ellenére :) További jó munkát mindannyiuknak, és még egyszer köszönjük,
Megérkezett a laptopasztal és a szék. Minden rendben lezajlott. Teljes mértékben meg vagyok elégedve az ügyintézéssel, és a kiszállítással. Köszönöm munkájukat. További sikeres munkát, és sok vásárlót kívánok!
Tegnap átvettem a pótolt matracot, szeretném megköszönni a segítséget, és jelezni szeretném, hogy kifogástalan a bútor, a matrac! Köszönöm szépen a segítséget még egyszer!

További jó egészséget, és még sok vásárlót kívánok!
Köszönjük a kiszállítást, nagyon korrekt és kedves fiatalembernek Péternek, és Önöknek is!
Reméljük sikerül kilegózni az összerakását is!

Tisztelettel: Gizike és János
Nagyon megvagyok elégedve. Az íróasztalt kitűnő állapotban kaptam meg amit nagyon szépen köszönök.A futárral is teljes mértékkel megvagyok elégedve és a segítő készségét köszönöm.A Munkájukhoz további sok sikert kívánok.
Kanapéágy PK32 minőségével megvagyok elégedve.A szállítás és az ügyintézés kifogástalan volt.Ajánlom a boltot mindenkinek.
Köszönjük a pontos, gyors, preciz szállítást a rendelés felvételtől a kiszállitásig (minden közre működő dolgozónak). A legózás egyszerűbb lett volna, ha a mellékelt összeszerelési útmutató nagyobb méretű. Jó délutáni időtöltés volt! :-) A végeredmény a várttal egyenlő! Csak ajánlani tudom Önöket!
Üdvözlöm, köszönöm minden rendben volt, rendeltem már Önöktől, és ezután is fogok.
Ha bútor vásárlás csak Butor1.
Tisztelt Cég!

Mindennel tökéletesen megelégedett vagyok. Jó ár, jó minőség, gyors szállítás, jó kommunikáció, minden rendben volt.
Azt kaptam amit kértem. Köszönöm.
Tisztelt Bútor1,Köszönjük a kis polcot.Nagyon elégedett köszönettel
A mai napon hiánytalanul megérkeztek a rendelt bútorok. Hibátlan a termékek minőség, pontosan azt kaptam, amit a képeken láttam.
Teljesen elégedett vagyok az ügyfélszolgálat munkájával is, gyorsan reagáltak az esetleges kérdéseimre és kedvesek voltak.
A futár segítőkész és nagyon udvarias volt, pontosan érkezett a megadott címre.
Nagyon szépen köszönöm a segítségüket, a jövőben is biztosan Önöket fogom választani!

Szívből kívánok további sok sikert és még nagyon sok elégedett vásárlót! :o)
2017. október 12 - én megkaptam az Önöktől rendelt szekrényt. Ezúton szeretném megköszönni munkájukat, kedvességüket. A futár fiatalember kiemelkedő munkáját, munkabírását. Ugyanis este hétkor ért hozzám Sárospatakra, kedves volt, türelmes és segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Önök cégét. Persze nem utolsó sorban az Önök által forgalmazott bútor kiváló minőségű!
Köszönjük szépen a pontos kiszállítást, a folyamatos kapcsolattartást, tájékoztatást és a kifogástalan bútort! Nagy örömöt szerzett a családnak az új kanapé és az is, hogy ilyen gördülékenyen mentek a dolgok.
Több hetes eredménytelen "bútornéző" után találtam meg az Önök honlapját. Örömünkre szolgált, hogy az újonnan épült nyaralónkat a számítógép mellett a kínálatukból be tudtuk rendezni egy óra alatt. Még nagyobb segítség volt, hogy a szállítást az adott címre megoldották, ráadásul térítésmentesen. Igéretükhöz híven a szállító az adott időpontban meg is érkezett.
A bútorok sérülés mentesek voltak, azok és olyanok voltak amit a honlapon ajánlottak. Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal. Máskor is Önöktől fogok vásárolni !
Nagyon meg vagyunk elégedve a szekrényel. A használati utasitás alapján könnyü volt az összeszerelés. Ha legközelebb valamilyen butorra szükségünk lesz biztos, hogy önöket fogjuk választani.
Szeretném jelezni, hogy rendkìvül pozitív tapasztalatot szereztem az Önöktől rendelt bútor vásárlása során.

A megrendeléstől a visszajelzésen át, a kiszállításig minden munkatársuk professzionális, kedves, segìtőkész és pontos volt. A bútor kifogástalan.

Gratulálok és további sok sikert kívánok munkájukhoz!
Hétfői napon megkaptuk a megrendelt bútort. Tegnapi nap folyamán sikerült is összeszerelni. Nagyon szépen köszönjük, mert a bútor nagyon szép, az Önök csapata pedig nagyon szuper. Külön kiemelnénk a szállító kedvességét is.

Köszönjük a rugalmas , gyors és abszolút vevőbarát ügyintézést.Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is Önöket.

Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!
A megrendelt bútorok hiánytalanul megérkeztek.A bútor látványa megegyezik a honlapjukon megtekintett, a megrendelés alapjául szolgáló képpel.
Nagyon köszönöm, minden rendben volt. Kitűnő volt a szolgáltatás. Máskor is önökhöz fordulok, amennyiben szükségem lenne kiegészítőre (bútor).
Tisztelt Butor1!
Az ágy amit rendeltem fantasztikus minden alkatrész megvolt, a futár kedves volt!
Köszönöm, hogy ilyen pontosan leszállították az ágyat!
Tisztelettel: Ágnes

U.i.: Biztos, hogy legközelebb is Önöktől rendelek!
Nagyon köszönöm a gördülékeny kiszolgálást és a rugalmas kapcsolattartást. A kiszállítással is meg voltunk elégedve , a termékkel pedig főleg!
Köszönjük a precíz, gördülékeny ügyintézést!
Hibátlan termék, hibátlan ügyfélszolgálat, hibátlan szállítás! Rendkívül kedves, segítőkész ügyintéző, futár! Futár illedelmes és pontos!
Köszönöm szépen a csodás kanapét, maximalisan elégedett vagyok önökkel.Továbbiakban is sok sikert és minden jót kívánok!
Nagyon szépen köszönöm az íróasztalt, a gyermekemnek nagy örömet szereztek vele! Gyorsak, precízek! Külön köszönet a futárnak! Legközelebb is önöktől fogunk vásárolni!
Még egyszer nagyon köszönjük!
Hibátlan állapotban megérkezett a kanapé, köszönjük a korrekt ügyintézést! Ismeretségi körünkben szívesen fogjuk Önöket ajánlani.
További jó munkát sok vásárlót kívánunk!
T.Bútor1 Munkatársak!
A szállítás időben történt telefonos egyeztetés alapján.
A bútor is pont olyan mint a képen, és amit a telefonban elmondtak.Gyönyörű!Kicsit féltem ekkora értékű dolgot látatlanban megvenni,de nem csalódtam.
Minden korrekt volt.
Köszönjük
Köszönöm az általam vásárolt sarokkanapét, nagyon meg vagyok vele elégedve, a csomagolással, a gyors szállítási határidővel és a futár szolgálatkészségével is.
Kedves Bútor1 Csapat!

Köszönjük szépen ezt a csodás bútort, a precíz ügyintézést és a pontos, szakszerű kiszállítást! Maximálisan meg vagyunk elégedve szolgáltatásaikkal, a jövőben is Önöket fogjuk választani!
Köszönöm a bútort! Nagyon pontos, precíz munkát végeztek. A kiszállítás különösen sok dícséretet érdemel. Az áruszállító kolléga kedves, figyelmes és pontos volt. A cipőtároló bútor a leírásnak megfelelő, 100% minőség volt.
Megkaptuk a bútort. Nagyon elégedettek vagyunk a szállítóval! Szimpatikus, segítőkész fiatal ember! Köszönjük!
Nagyon köszönöm a bútorokat. Nem csalódtam, mert minden egyes termék kifogástalan. Az egész környék a csodájára járt és mindenkinek nagyon tetszett. A színek is nagyon szépek. Sokan mondták hogy nagyon szeretnének ilyen bútort. Még egyszer nagyon köszönöm. Ha bármire szükségem lesz csak a bútor1-hez megyek. Nagyon köszönöm Edinának, Nórának és a szállító fiatalembernek. Nagyon jó szolgáltatást nyújtottak. Még egyszer köszönöm. :)
Nagy tisztelettel köszönjük meg a gyors és precíz ügyintézést. Egyben köszönjük a kiszállítónak a munkáját.
Örömmel fogjuk Önöket barátainknak és ismerőseinknek ajánlani.
Még egyszer köszönjük.
Precíz, pontos és lelkiismeretes kiszállításban volt részünk, amelyet ez úton is köszönünk szépen!
Tisztelt Cím !
Köszönöm korrekt és gyors munkájukat, mellyel mindenben elégedett voltam.
Igen, megérkezett a gyönyörű Sarok kanapé, nagyon örülök neki, legközelebb is a butor1.hu.-tól rendelek majd. Meg voltam elégedve mindennel, köszönök mindent.
Nagyon tetszik az íróasztal! Teljes mértékben meg vagyok elégedve a minőséggel,valamint az egész ügyintézéssel. (A férjem fennakadás nélkül, gyorsan össze tudta szerelni)
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Még egyszer köszönöm!
Mindennel meg voltunk elégedve, rugalmasak és segítőkészek voltak mindig, akárhányszor telefonáltam vagy e-mailt ha írtam, máskor is fogunk Önöktől rendelni!
Köszönjük! :) :)
Nagyon köszönöm a kiszállítást, a fuvart végző úr, nagyon készséges és emberi volt. Köszönöm a közreműködését, Önöknek a pontos szállítási határidőt.
Üdvözlöm önöket kedves Bútor1.hu.
Nagyon szépen köszönöm a könnyű ügyintézést, a gyors kiszállítást és a jó minőségű bútort (Íróasztal BEA2).
Biztosan ajánlani fogom ezt az online áruházat másoknak is. Biztosan fogok még maguknál vásárolni.
Köszönöm még egyszer.
Kedves Butor 1 Csapat !

Nagyon örülök annak, hogy könyvespolcom megvásárlásakor Önökre esett a választásom ! Végtelenül hálás vagyok, a kedves, közvetlen és nagyon vevő-centrikus eljárásukért, azért a mindvégig korrekt együttműködésért, ami lehetővé tette a rég keresett polc megszerzését !Nagyon ritkán találkozok manapság ilyen kedvező hozzáállással és rugalmassággal amit Önöknél tapasztaltam! Különösen jólesett a megrendelés utáni együttműködés és csak maximális elismeréssel szólhatok Lévai Jánosról, aki a szállítás során mindvégig barátságosan, kedvesen és segítőkészen végezte munkáját! A megvásárolt polc minden tekintetben megfelel elvárásaimnak, nagyon praktikus és szép, könnyű volt összeszerelni és minden alkatrészt megtaláltunk, a használati utasítás is sokat segített az elemek összeszerelésében, (a nálam vendégeskedő gyerekek szerint ez olyan volt, mint a maxi legó, nagyon élvezték, hogy részt vehettek a munkában), egyszóval szuper !!!!!

Minden ismerősömnek, barátaimnak, ajánlani fogom Önöket, és azt gondolom, magam is fogok még a jövőben vásárolni termékeikből !Kívánok nagyon boldog és békés karácsonyi ünnepeket, jó pihenést, sikerekben és eredményekben gazdag boldog új esztendőt és mindenkinek nagyon jó egészséget!

Egy hálás vásárlójuk, akinek nagyon nagy örömöt okoztak.
Tisztelt Cim!

Elégedettségemet szeretném kifejezni a butor 1 csapatának. Mind az ügyintézők, mind a szállítók rendkívül figyelmesek, udvariasak, segítőkészek voltak. Köszönöm.
További munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánok.
Mindnyájuknak kellemes karácsonyi ünnepeket.
Tisztelt Butor1 !
Nagyon szépen köszönöm a gyors szállítást, a jó minőséget.
Nagyon boldog ünnepeket kívánok az összes dolgozójuknak.
Kedves webáruház!

Köszönöm a gyors kiszolgálást, a telefonos hölgy udvarias tájékoztatását és a kiszállító kolléga segítőkészségét.
T. Bútor 1 csapat!
A leadott rendelésemet a megadott időben megkaptam. Köszönöm a segítségüket, mind a megrendelést felvevő hölgy illetve a kiszállítást végző Dániel segítőkészségét. A megrendelt francia ágy nagyon szép és kényelmes. Másoknak is csak ajánlani tudom Önöket. Köszönettel.
Kedves Butor1. Kft CSAPATA!!

Igen csupa nagybetűvel!!
A megrendelt ülőgarnitúrát megkaptam, ami csodálatos és tökéletes. Köszönöm a megrendelésnél és a szállításnál tanúsitott segítőkészséget és kedvességet. Emberségből is csillagos 5. Kérem a jövőben is maradjon ilyen a hozzáállásuk!
Kívánok munkájukhoz további sok sikert, kitartást és jó egészséget!
Egy nagyon elégedett vásárlójuk
Tisztelt Butor1 csapata.

Köszönöm a szekrényt és külön köszönet a kiszállítóiknak, régen találkoztam ennyire normális és segítőkész kézbesítőkkel!
T.Cím!
Köszönöm szépen a minden szempontból hibátlan ügyintézést és szállítást. Csak jót tudok Önökről mondani.
Figyelmes, igen kedves, segítőkész volt kivétel nélkül mindenki.
Szerintem nincs min javítani, mert így tökéletes. További sok siket kívánok. Gratulálok. igazán jó csapat.
Üdvözlettel egy nagyon elégedett vásárló
Üdv, nagyon elégedett vagyok,a minőség kiváló a kanapé olyan mint a képen látható.A szállító segítőkész kulturált ügyes. Nagyon köszönöm fogok még Önöktől vásárolni.
Tisztelt Bútor1 Kft!
A megrendelt kanapét megkaptam!Nagyon szép,a színe is olyan, amilyet szerettem volna!A kiszállítást végző fiatalember is nagyon kedves és udvarias!
Nagyon köszönöm!Másoknak is ajánlom Önöket!
Köszönöm nagyon szép a bútor minden rendbe ment köszönöm!!!!
Tisztelt Butor1!

Nagyon köszönöm a bútort és a precíz ügyintézést, valamint a kiszállítást!

Örülök, hogy Önöknél vásároltam!
Üdvözlöm!

Kicsit több, mint fél èv elteltèvel a mai napig is imàdom a bùtorunk. Nem tudom önöknek, mint sokaknak van -e albumuk a vàsàrlók által készìtett bùtorokról, de a mienk a mellékletben látható, a kis tulajdonosával együtt. Minden vendègünk dicsèri. Köszönöm.
Tisztelt Bútor 1!

A megrendelt szekrényt megkaptam, köszönöm a gyors, korrekt kiszolgálást.
Maximálisan megvagyok elégedve!
Szeretném megköszönni Önöknek azt a rugalmasságot és segítőkészséget amit tanúsítottak!
Bár a megrendelt fotelek nem azzal a színnel kerültek hozzám amit kértem,de az ezzel kapcsolatos gyors reagálás,és választási lehetőség mindenképp kiemelkedő!
Külön szeretném megköszönni a kiszállítást végző mindkét fiatalembernek a kedvességét amit tanúsítottak,a mai világban ez is ritka!
T Cim!

Ma személyesen felkerestem budapesti ügyfélszolgálatukat, ahol kellemes meglepetésben volt részem!

Az ügyintéző "Lányok" készséggel álltak rendelkezésemre! Nagy türelemmel segítettek kiválasztani az általam elképzelt bútorokat, amit meg is rendeltem.

Nem igazán vagyok hozzászokva az ilyen szolgálatkész, hozzáértő ügyintézőkhöz!
Dícséret illete meg Őket!

Kérem véleményem szíves továbbítását!

Köszönöm a gyors, precíz, megbízható szállítást!
További jó munkát kívánok Önöknek!
A megrendelt bútor időben, a megbeszéltek szerint megérkezett.

Köszönöm pontosságukat.
Köszönöm önöknek a gyors, pontos és kedves ügyintézést. A bútor megérkezett, össze van szerelve, és a várakozásaimon felül nagyon szép.
További jó munkát kívánok önöknek!
Köszönöm a gyors és pontos ügyintézést, szállítást.
Nagyon korrekt a kiszolgálás, udvarias kollegák, kívánok Önöknek további sok sikert munkájukban és magánéletükben egyaránt!
Kedves Bútor1!

Köszönöm a kézbesítést,rendelésemet megkaptam. Minden a megbeszéltek szerint történt,nagyon elégedett vagyok,a minőség kifogásolhatatlan.
Kedves Levélíró!

Tegnapi napon megérkezett a megrendelt íróasztal. Nagyon köszönöm, minden teljesen rendben volt. Köszönöm szépen!
Úgy gondolom,ezzel nem ért véget kapcsolatunk, közeljövőben szeretnék rendelni Önöktől.

Minden jót és kellemes hétvégét kívánok!
Tisztelt Bútor1.hu! Nagyon szépen köszönöm! A tv-asztalt a pénteki napon átvettem.A szállító kollégájuk nagyon segítőkész volt és a megadott időpontban megérkezett. Egy apró észrevételem lenne,ez nem az önök hibája, de kérem hogyha lehet jelezzék a gyártó felé hogy a bútor fogantyúkat ne abban a csomagban csomagolják amiben szögek meg fémdarabok vannak mert mindegyik megsérül. Egyébként mindennel megvagyok elégedve, és valószínűleg hogy még rendelni fogok önöktől. Köszönettel H Árpád! Szép napot kívánok Őnöknek!
10 / kiváló /pontra értékelem a szolgáltatásukat. Pontosak,figyelmesek voltak tartották a határidőt, kéréseimet figyelembe vették, a kiszállító fiatalember kedves,udvarias és készséges volt. Csak dicsérni tudom Önöket. Szívesen veszem máskor is igénybe szolgáltatásukat.
További sok sikert kívánok munkájukhoz: Béláné
Szolgáltatásukat egyértelműen 10-esre értékelném, hiszen termékkel maximálisan meg vagyunk elégedve, a kiszolgálás nagyon jól volt, az eladó hasznos tanácsokat adott és a kiszállítás is teljesen rendben zajlott.

Üdvözlettel,
Péter
Az Önöknél történt bútorvásárlás ügyintézésével maximálisan elégedett vagyok. Gyors volt, pontos és szakszerű. Telefonon könnyen elérhetőek, és mindig kedves, segítőkész ügyintézővel beszéltem. A rendeléstől számítva nagyon hamar kiszállították a bútort. Az magasfényű elemen volt egy karcolás, amit egy e-mail-váltás után nagyon gyorsan és ingyenesen egy másik hibátlannal pótoltak. A futár az érkezését mindig időben jelezte és ő is kedves és segítőkész volt.
Összességében az ügyintézést és a szállítást kiválóra (10) értékelem.
Pontos, megbízható, a bútor kiváló minőség, a szállítás az igèrt időre megtörtént! 10-re èrtèkelem!!!
Teljes mértékben meg vagyok elégedve. 10 pont.
További jó munkát!
Kedves Butor 1,

Minden - a megrendeléstől kezdve a kiszállításig- gördülékenyen ment, a termékkel is maximálisan meg voltunk elégedve, ennek tükrében az 1-től 10-is terjedő skálán 10-re értékelem a szolgáltatásukat.

Üdvözlettel,
Katalin
Kedves Butor1.hu !

Részünkről 10 pont, minden tökéletes volt.

Kedves Butor1.hu!

Mindennel elégedett voltam, köszönöm!
10 :-)

Szép napot!
Tisztelt Bútor 1.!

Maximálisan meg voltam elégedve, mind a kapcsolattartó kommunikációval. mind a szállítást végző futárral és a leszállított bútorokkal.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ma reggel leadtam a következő rendelésemet.

Ismerőseim körében ajánlásom alapján valószínű több pontenciális vevőjük lesz.

Kívánok további sikereket !

Üdvözlettel: Vauver Antalné
Kedves hölgyek!
Kicsi szobában raktuk össze a szekrényt, ezért nem tudok jó fotót készíteni.
Minden rendben zajlott végül, a raktárukban megtalált csomag valóban a mi lemaradt cuccunk volt.
Az útmutatóban kérem, javíttassák ki a szükséges összeszerelési időt. Csak a 297 szerelék szétválogatása órákig tarthat.
A tartozékcsomagok számát és tartalmát írassák bele az útmutatóba, úgy a miénkhez hasonló esetben, sérült, hiányos szállítás alkalmával bele sem kezd a vásárló az összeszerelésbe.
Köszönjük, szép a bútor, öröm belenézni a tükörajtókba.
Üdvözlettel, István, Budapest.
Tisztelt Ügyintéző!

Szeretném megköszönni a közreműködésüket, maximálisan meg vagyok elégedve a munkájukkal úgymint rendelésfelvétel, idő előtti szállítás és nem beszélve az áruval.

Kívánok sok sikert a munkájukhoz!

Üdvözlettel
József
egy elégedett vásárló.
Kedves Ügyintéző !

Öröm volt Önökkel üzletelni, nagyon gyorsan szállítottak, minden rendben volt, a bútorok jó minőségűek,
a rendelést felvevő Hölgy és a szállítást végző fiatalember rendkívül udvariasak és segítőkészek voltak.
Köszönjük a további munkájukhoz sok sikert kívánunk !!!!
A megrendelt bútorok a megbeszélt időben, pontosan és sérülésmentesen megérkeztek.
A termékeket házhoz szállító fiatalember nagyon udvarias és készséges volt. Milyen jó is lenne, ha mindenhol ilyen kiszolgálásban részesülnénk.
Tökéletesen elégedett voltam mindennel!