0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció Sacramento D

Ez a bútorkollekció segít egy modern fürdőszoba kialakításában. A kollekció bútorait minimalista kialakítású fém fogantyúk egészítik ki, amelyek tökéletesen beleolvadnak a bútordizájnba és szinte észrevehetetlenek lesznek. A fürdőszobabútor kollekció a matt "Navarra" tölgy vagy grafit felületeket fényes fehér színnel ötvözi. Ebből a kollekcióból több színben választhat bútorokat. A bútor könnyen karbantartható, mivel színtelen anyaggal van bevonva, amely megóvja az apró karcolásoktól, és lehetővé teszi a felgyülemlett szennyeződések egyszerű tisztítását. A kollekció széleit élfólia borítja - ez erős műanyagból készült, amely megvédi a bútort az apróbb sérülésektől. A fiókok és ajtók csendes záródású mechanizmussal rendelkeznek, aminek különlegessége, hogy megakadályozza a gyors záródást. A funkcionalitás és a kényelem a német gyártmányú kollekció szerves jellemzői. Hozzon létre egy modern fürdőszobát ezzel a kollekcióval.

Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Fali fürdőszoba szekrény Sacramento D104
Mag: 71 cm | Sz: 76 cm
Mél: 23 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Fali fürdőszoba szekrény Sacramento D100
Mag: 69 cm | Sz: 39 cm
Mél: 27 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Beépített fürdőszoba szekrény Sacramento D102
Mag: 58 cm | Sz: 70 cm
Mél: 34 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Fürdőszoba polc Sacramento D103
Mag: 112 cm | Sz: 39 cm
Mél: 34 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál