0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció PRAS

Az otthon olyan hely, ahová mindig jó érzés visszatérni. Vigyázzon a ház fő hangsúlyára - a bútorokra. Megteremtik a kívánt hangulatot, és lehetővé teszik, hogy még jobban élvezze otthon töltött idejét. Az élettér számos funkcióval rendelkezik: itt pihenünk, találkozunk vendégeinkkel, nézünk televíziót. Talán a PRAS kollekció inspirálja Önt.
 
Amikor látja a kollekciót, a rendkívül elegáns bútorok megragadják a tekintetet. A fekete és a "Catania" tölgy színek kombinációja különösen fényűzőnek tűnik, ugyanakkor melegséget és hangulatot áraszt. A fa színű homlokzatok nincsenek túlterhelve felesleges részletekkel, a fém szegélyek pedig a modern dizájnt teremtik meg. A vonalak és a sziluettek világosak, nincsenek túlterhelve felesleges részletekkel, minden szépen illeszkedik az egészhez. Edzett üveg, amelyet a vitrinekben használnak, ez hőkezelt üveg, amelynek mechanikai ellenállása 5-6-szor nagyobb, mint a hagyományos üveg. A LED -es világítás segít felpezsdíteni a vitrineket, amelyeket ezenkívül megrendelhet és beépíthet a vitrinekbe. Az apró részletek, mint például a fém bútorlábak, tökéletesen illeszkednek a bútortervezéshez. A bútorok beépített csendes zárómechanizmussal rendelkeznek, melynek köszönhetően az ajtók és a fiókok közvetlenül zárás előtt leállnak, és lassan behúzódnak, hogy ne legyen zaj. A "Push to open" mechanizmus lehetővé teszi az ajtók és fiókok egyetlen érintéssel történő kinyitását.
Ár

Ft  –  Ft

  • 36700Ft
  • 771100Ft
Mélység
Magasság
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!