0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció PEAG

A bútorok az otthoni belső tér fő részletei. Azok számára, akik szeretik a minimalizmust, és nem akarják további elemekkel feltölteni a belső teret, érdemes megfontolni a sok szekcióval rendelkező bútorokat, ahol kényelmesen összerakhatja a dolgokat. Hasznos lesz a belső térben hogy stílusosnak és tisztának tűnjön.
 
A PEAG bútorgyűjtemény vonzza a homlokzatok egyszerűségét és élénk színét. A kollekció számos színválasztékot kínál, amelyeket fényes fehér homlokzatokkal kombinálnak. A fekete-fehér kombináció eleganciájával tűnik ki, míg a fa színei hangulatos és skandináv stílusú hangulatot kölcsönöznek. A belső részletek, a könyvek helyet találnak maguknak egy vitrinekben vagy nyitott polcokon. A bútorok különböző magasságú paneleket használnak, ami változatosabbá teszi a belső részletek összetételét és több egyediséget kölcsönöz a bútoroknak. Integrált "Push to open" nyitó mechanizmus, amely nem tölti be a részleteket. Marad a kedvenc színkombináció kiválasztása és az alom belső tér kialakítása.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban