0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció PEAE

Nagyon fontos a körülöttünk lévő otthoni tér. Itt töltjük el a legtöbb minőségi időt. Annak érdekében, hogy otthona nagyobb kényelmet nyújtson, érdemes a megfelelő bútorokat választani, hogy megfeleljenek az elvárásoknak.
 
A PEAE kollekcióban a világos színárnyalatok dominálnak, amelyeket más színű vízszintes és függőleges betétek egészítenek ki, ami további karaktert kölcsönöz a bútoroknak és kiemeli sziluettjeiket. Válasszon többféle szín közül, amelyek fényes fehér homlokzatokkal kombinálódnak. A javasolt fekete-fehér kombináció kontrasztos megjelenést kölcsönöz. Szigorú és világos vonalak emelkednek ki itt. A világos, fából készült részletek természetesnek és hangulatosnak tűnnek, élénkítik a belső teret. Ezenkívül a fém lábak figyelemfelkeltő formája tökéletesen illeszkedik az uralkodó vonalakhoz és több modernséget biztosít. A kollekcióban kizárólag erőteljesen kialakított fogantyúkat használnak. A kollekcióban megtalálhatja a nappali, a folyosó és az iroda bútorait. Fa színű részletek, fehér homlokzatok és fémes geometriai lábak modern belső hangulatot teremtenek.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban