0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció NVAN

Az NVAN kollekció - funkcionalitás és intelligens megoldások. A kollekció bútorai kétféle színben kaphatók, kontrasztos kombinációval. A bútorok segítenek skandináv, modern vagy ipari enteriőr kialakításában.
 
Az NVAN kollekció bútorai úgy készülnek, hogy a matt felületeket fa mintát utánzó elemekkel kombinálják. A fehér és a "Palazzo" tölgy első kombinációja modern stílust képvisel, míg a második az ipari megszorításokat mutatja be, ha a matt szürke színt a fát utánzó dekorral ötvözi. A bútor kifejező színei tökéletesek egy skandináv stílusú nappaliban is, amely egyesíti a természet elemeit és a belső teret megvilágító élénk színeket. A bútorok erősen matt felületét egy speciális "Supermatt" film borítja, amely megvédi a felületet az ujjlenyomatok megjelenésétől. Az NVAN bútorok lába szintén figyelemre méltó, mivel könnyedséget és finom avantgárd stílust nyújt a bútoroknak.
 
Az NVAN kollekció különféle szélességű fiókos szekrényeket és szekrényeket tartalmaz. A bútorokat nagyszámú ajtó, polc és fióka különbözteti meg, ami megkönnyíti a nappali tisztaság fenntartását. A gyűjtemény tartalmaz egy TV-szekrényt is, amely minden nappali szerves része. Az NVAN kollekciónak a modern kialakításán kívül a lágyzáró mechanizmus előnye is van, amely hangsúlyozza az egyes bútorok használatának kényelmét.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban