0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció NVAL

Az NVAL kollekció bútorai tökéletesen kiegészítik a szoba kialakítását, így ebben a kollekcióban különféle méretű és színű szekrényeket és polcokat talál. A bútor matt fehér felületét egy speciális "Supermatt" film borítja, amely megvédi a felületet az ujjlenyomatok megjelenésétől.

A kollekciót egyszerű és minimalista formák jellemzik, amelyek varázst biztosítanak a belső térben. A bútorok rejtett fogantyúval való függesztése nagyszerű megoldás azok számára, akik minimalista stílust szeretnének kialakítani otthonukban. A kollekció különféle függő bútorokat tartalmaz: polcokat, szekrényeket, TV-asztalokat. Minden álló bútor kicsi, szinte láthatatlan lábakkal rendelkezik. Az NVAL kollekciót egyedülálló dekoráció és sima felületek jellemzik.

Ennek a kollekciónak a bútorai könnyen illeszthetők egymáshoz, ezáltal egyedi belsőépítészetet hozva létre. Válasszon fehéret, vagy kombinálja tölgy színű bútorokkal, amelyek skandináv stílusú enteriőrökben jól fognak menni. Válasszon "Vintage" színű bútorokat, ha az egyediségre törekszik. Ez utóbbi szín öregnek tűnik, mintha rozsdaréteg borítja - tökéletesen alkalmas ipari stílus létrehozására. Az NVAL kollekció minimalizmusa és eredetisége mindenkinek örömére szolgál, aki szereti a kortárs belső stílust.

Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban