0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció MPE

Amikor már beállt az életritmus, meglátogat a változás vágya. Lehet, hogy a nappali extra színe új hangulatot hoz, és az új asztal lesz a szoba akcentusa? Ha jön az ihlet a változásra, érdemes lakásbelső felújításon gondolkodik.
 
Az egyszerű bútorformák rendkívüli belső teret hozhatnak létre. Az egész titok a bútorok sziluettjében és színeiben rejlik. Az MPE kollekció bútorai azok számára alkalmasak, akik modern és praktikus megoldásokat keresnek mind a nappaliba, mind a hálószobába. A kollekcióban két szín ötvöződik: az "Artisan" tölgy matt fehér vagy szürke részletekkel párosul, a tölgy otthonosságot és melegséget áraszt, a fehér és a szürke pedig tökéletesen kiegészíti. A fa színű test senkit sem hagy közömbösen, különösen azokat, akik értékelik a természetes akcentusokat. Ebben a kollekcióban a szemet gyönyörködtető dizájn és a praktikum együtt jár. Egy ágy, fiókos, nagy komód vagy háromajtós gardrób rendelési lehetőséggel gondoskodik arról, hogy a legfontosabb tárgyaknak se legyen helyhiány. Ha már ihletet kapottl, nincs más dolga, mint kiválasztani a bútort, és elkezdeni a változtatásokat otthonában!
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban