0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció MEAV

Olyan bútorokat keres nappalijába vagy étkezőjébe, amelyek hangulatosabbá és egyben elegánsabbá teszik ezt a teret? Akkor a MEAV kollekció remek választás. Fontos, hogy jobban odafigyeljünk arra a környezetre, amelyben sok időt töltünk. Válasszon olyan bútort, amely mind a praktikus, mind a dizájn oldalát kielégíti. A kollekció szemet gyönyörködtető "Ribbeck" tölgyfa homlokzatai vannak, melyek arany színe utal rá. Itt szépen felfedik magukat a fém fogantyúk, ami tökéletesen illeszkedik a bútordizájnhoz. Ezen kívül LED világítás is rendelhető, mely még jobban kiemeli a kollekció meleg színeit és kiemeli a vitrinek részleteit. A vitrinekben edzett üveget használnak, amely hőkezelt, ellenállása 5-6-szor nagyobb, mint a hagyományos üvegeké. A tágas fiókok, és rengeteg polc lehetővé teszi, hogy gond nélkül tárolja a legfontosabb tárgyait. A "Hygge" dán filozófia szerint a hangulatos otthon a boldogság egyik legfontosabb mutatója. Teremtsen boldogságot hangulatos otthonok létrehozásával és szeretett emberekkel való megtöltésével.

Termék szűrők Termék szűrők

Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!