0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció MEAV

Olyan bútorokat keres nappalijába vagy étkezőjébe, amelyek hangulatosabbá és egyben elegánsabbá teszik ezt a teret? Akkor a MEAV kollekció remek választás. Fontos, hogy jobban odafigyeljünk arra a környezetre, amelyben sok időt töltünk. Válasszon olyan bútort, amely mind a praktikus, mind a dizájn oldalát kielégíti. A kollekció szemet gyönyörködtető "Ribbeck" tölgyfa homlokzatai vannak, melyek arany színe utal rá. Itt szépen felfedik magukat a fém fogantyúk, ami tökéletesen illeszkedik a bútordizájnhoz. Ezen kívül LED világítás is rendelhető, mely még jobban kiemeli a kollekció meleg színeit és kiemeli a vitrinek részleteit. A vitrinekben edzett üveget használnak, amely hőkezelt, ellenállása 5-6-szor nagyobb, mint a hagyományos üvegeké. A tágas fiókok, és rengeteg polc lehetővé teszi, hogy gond nélkül tárolja a legfontosabb tárgyait. A "Hygge" dán filozófia szerint a hangulatos otthon a boldogság egyik legfontosabb mutatója. Teremtsen boldogságot hangulatos otthonok létrehozásával és szeretett emberekkel való megtöltésével.
Ár

Ft  –  Ft

  • 20800Ft
  • 532400Ft
Mélység
Magasság
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!