0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció MBV

Az MBV kollekció azoknak a fiataloknak készült, akiknek fontos, hogy stílusos szobájuk legyen. A bútorok dizájnját a város ihlette, és a fiatalokhoz igazították. Vonalai és formái az industrial enteriőr hangulatát teremtik meg. A kollekció bútorai két színkombinációban kaphatók: grafit és 'Riviera' tölgy vagy grafit és szürke. A grafit és a "Riviera" tölgy színű duó melegséget és otthonosságot áraszt. Ez a színkombináció lenyűgöz a fa színének egyediségével, amit a matt grafit szín egészít ki. A grafit és a szürke kombinációja kontrasztos és szemet gyönyörködtető dizájnt hoz létre, amely hasonlít a beton textúrájára. A bútorfogantyúk formája tökéletesen illeszkedik az indusztriál enteriőr témájába. A kollekcióban található egy beépített fiókos ágy, egy tágas szekrény, nem hagyományos függőpolcok, egy komód és egy polc, amelyen fiókok és polcok is találhatók – ez megkönnyíti a rend fenntartását és a lényeges dolgok elhelyezését. Hozzon létre egy olyan teret, ahol a munka és a szabadidő könnyen összeegyeztethető. Az exkluzív dizájnt a bútorok élei teszik teljessé, ezeket műanyag védi, mely ütésálló anyagból készültek.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Polcos szekrény MBV2
Mag: 195 cm | Sz: 45 cm
Mél: 40 cm
Többféle színben
Polcos szekrény MBV3
Mag: 195 cm | Sz: 60 cm
Mél: 40 cm
Többféle színben
Polcos szekrény MBV4
Mag: 195 cm | Sz: 45 cm
Mél: 40 cm
Többféle színben
Polcos szekrény MBV5
Mag: 195 cm | Sz: 45 cm
Mél: 40 cm
Többféle színben
Komód MBV6
Mag: 85 cm | Sz: 120 cm
Mél: 40 cm
Többféle színben
Komód MBV7
Mag: 85 cm | Sz: 90 cm
Mél: 40 cm
Többféle színben
Íróasztal MBV8
Mag: 79 cm | Sz: 125 cm
Mél: 55 cm
Többféle színben
Fali polc MBV10
Mag: 55 cm | Sz: 110 cm
Mél: 28.5 cm
Többféle színben
Fali polc MBV11
Mag: 40 cm | Sz: 110 cm
Mél: 28.5 cm
Többféle színben
Ágy MBV12
90 x 200 cm | Mag: 80 cm
Sz: 114 cm | H: 203 cm
Többféle színben