0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció LPAK

Hangulatos otthon különösebb erőfeszítés nélkül? Lehetséges. Csak a megfelelő formájú és színű bútorokat kell kiválasztani, minden más pedig csak a részletekben múlik. Mivel rohanó életet élünk, kezdjük értékelni a természetes részleteket. A természetes színek a belső térben nem csak nyugalmat, hanem otthonosságot is hoznak.
 
Az LPAK időtlen dizájnbútor kollekció segít a hangulatos hangulat megteremtésében. Ez a bútor tökéletesen illeszkedik az otthon belsejébe, és lenyűgözi a természetesség szerelmeseit. A bútorok fő jellemzője az egyszerű vonalak és a meleg színek. Ez egy természet ihlette kollekció otthonába. Ez a bútor tökéletes azok számára, akik otthonos és stílusos megoldásokat keresnek életterükbe. A kontrasztos fém fogantyúk jól passzolnak az "Artisan" tölgyfa homlokzatokhoz, a faminták pedig extra karaktert adnak. A tökéletes dizájnt a fogantyúk színéhez illő szürke részletek teszik teljessé. A kollekció kulcsfontosságú jellemzője a maximális helykihasználás, amely lehetővé teszi, hogy gond nélkül elférjen a legfontosabb tárgyak és egyéb részletek. Rendezze be álmai belsőterét, és még szórakoztatóbbak lesznek az esték.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban