0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció EFBR

Az otthoni bútorok kiválasztásakor fontos elképzelni, hogy a bútorok hogyan fognak összességében kinézni. A bútorgyűjtemény tökéletesen feltárja a bútorok jellemzőit és kompatibilitását. A megfelelő szín és forma alkalmas kis és nagyobb terekre is. Továbbá a természetességre és a természetre emlékeztető hangulatosság több kényelmet biztosít.
 
Az EFBR kollekció lenyűgözi modern dizájnjával, amelyet minimalista ihletésű formák egészítenek ki. Ez egy példa a modern belső stílusra. A homlokzatok díszítő motívumai extra bájt kölcsönöznek a bútoroknak. A kollekcióban található bútorok tökéletesen illeszkednek a lakótérbe. Biztosan lesz elegendő hely a dolgainak, mivel a bútorokban nincs polc és tágas fiók. A tervezés során a funkcionalitásra is emlékezni kell. A fiókok és ajtók csendes zárómechanizmussal rendelkeznek, amely megvédi az ajtót és a fiókokat a gyors zárástól, anélkül, hogy további zajt okozna. A vitrinek edzett üveget használnak, amelyet az erő és a tartósság jellemez. Ezenkívül beépítheti a LED - világítást a vitrinekbe, amelyek kiemelik a vitrinek belsejének részleteit. Válassza ki kedvenc színét, és kezdje el az otthoni belső változtatásokat.

Termék szűrők Termék szűrők

Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Komód EFBR1
Mag: 93 cm | Sz: 156 cm
Mél: 42.5 cm
Ajánlott
Többféle színben
Raktáron a gyártónál
Fali polc EFBR2
Mag: 25 cm | Sz: 156 cm
Mél: 22 cm
Többféle színben
Raktáron a gyártónál
Vitrin EFBR4
Mag: 157 cm | Sz: 94 cm
Mél: 42.5 cm
Ajánlott
Többféle színben
Raktáron a gyártónál
Tv-állvány EFBR5
Mag: 47.9 cm | Sz: 156 cm
Mél: 42.5 cm
Ajánlott
Többféle színben
Raktáron a gyártónál
Szekrény EFBR6
Mag: 200.5 cm | Sz: 94 cm
Mél: 56.5 cm
Ajánlott
Többféle színben
Led világítás EFBR8
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Vitrin EFBR3
Mag: 200.5 cm | Sz: 64 cm
Mél: 42.5 cm
Ajánlott
Többféle színben
Raktáron a gyártónál