0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció EFBP

Az elegancia és a klasszikus stílusú részletek mind tükröződnek az EFBP bútorgyűjteményben. A kollekcióban uralkodó "April" tölgy szín és a természetes fa részletek otthoni hangulatot és meleget sugároznak.

Az egyre modernizálódó világban fontos szem előtt tartani az egyszerű és természetes részleteket is - ezek otthoni hangulatot és nyugalmat adnak. A kifejező bútorhomlokzatok és a fém fogantyúk egyedi jelleget kölcsönöznek a bútoroknak. Ez a bútorgyűjtemény felejthetetlen funkcionalitással rendelkezik. A tágas fiókok extra tárhelyet biztosítanak az elragadóan részletes polírozott üveggel díszített vitrinekben. Az összes bútorajtót vagy fiókot zaj nélkül bezárja, mivel puha zárószerkezettel rendelkeznek. Adjon a bútoroknak egy csepp modernséget azáltal, hogy LED - világítást is rendel, amely elősegíti a bútorterv hangsúlyozását. Kombinálja a bútorokat, és hozzon létre egy funkcionális, kényelmes és stílusos nappalit. A kollekció "April" tölgy bútorainak színe kellemesen meglepi majd melegségével és barátságosságával.

Termék szűrők Termék szűrők

Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!