0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció CAA

A CAA Gyűjtemény a modernitás és a funkcionalitás kombinációja. A CAA gyűjtemény fő jellemzője a belső harmónia és a belső tér kiváló kmbinációja. A belső tér egy kétszemélyes ággyal és két kihúzható fiókkal rendelkezik az ágy alatt, egy tágas szekrény, ahol minden családtag megtalálja a helyét a ruháik számára. A kollekciót két hálószobás szekrény egészíti ki, ami egy exkluzív hálószobát teremt.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Komód CAA3
Mag: 90 cm | Sz: 98 cm
Mél: 38 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Ágy CAA4
140 x 200 cm | Mag: 86 cm
Sz: 146 cm | H: 205 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál