0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció BZY

Képzeljen el egy otthont, ahol kényelmes hely van a munkához, a szükséges bútorokkal, amelyek nemcsak kényelmesek, hanem stílusosak is. A BZY kollekció bútorai modern és kényelmes munkakörnyezet kialakításában segítenek. A bútorok kialakítása az esztétika és a funkcionalitás ötvözésével jön létre. Egyszerű vonalak, nyugodt színek: világosszürke és fényes grafit modernitást sugároz. Nem számít, hol dolgozik, akár otthon, akár az irodában, ez a hely közvetlenül befolyásolja termelékenységünket. Ezért egyszerűen gondoskodni kell erről a sarokról. A produktív munka egyik legfontosabb szempontja egy olyan környezet, ahol könnyű fenntartani a rendet és a harmóniát. Erről a sok résszel rendelkező bútorok, valamint egy nagy íróasztal gondoskodnak, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes munkahelyet alakítson ki, és nem kell aggódnia a helyhiány miatt. Hozzon létre olyan munkakörnyezetet, amelyből hiányzik a harmónia és a kényelem, amikor a BZY bútorokat választja.
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Nincsenek termékek ebben a szekcióban