0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció CB

A CB bútor kollekció a fiatalok és a gyermekek számára készültek. Ez a gyűjtemény megfelel a legújabb trendeknek, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy ideális feltételeket teremtsenek a gyermekneveléshez. A gombok különböző színeinek köszönhetően a bútorok a gyermek egyedi jellegéhez igazíthatók. A nagy bútorválaszték lehetővé teszi, hogy otthoni helyét az Ön igényeinek megfelelően modellezze.
Biztonságos, ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Több, mint 100 000 bútor

Célunk, hogy kínálatunk a legnagyobb legyen Magyarországon.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!

Sarokszekrény CB5
Mag: 194 cm | Sz: 73 cm
Mél: 73 cm
Ajánlott
Raktáron a gyártónál
Fogantyúk CB21
H: 44.3 cm
Többféle színben
Raktáron a gyártónál
Fogantyúk CB22
H: 64.6 cm
Többféle színben
Raktáron a gyártónál
Fogantyúk CB23
H: 31.7 cm
Többféle színben
Raktáron a gyártónál