0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.

Bútor kollekció Richmond K

A kollekció elemenként összerakható kárpitozott bútorokból áll, melyek kombinálásával egyedi kanapévá varázsolható. Az időtlen dizájn gondoskodik arról, hogy a hangulat változása esetén is a bútorok mindig helyet kapjanak otthonában. Ez a kárpitozott bútor rendkívül univerzális, és sokféle stílussal és színnel kompatibilis. A szürke bársony kárpit a luxus benyomása. Puha textúrája miatt ez a szövet hajlamos árnyalatot váltani a világítástól függően. A kollekció minden bútora ugyanabból a szövetből van kárpitozva mind a hátsó, mind az elülső oldalon, így a bútorok alkalmasak a szoba közepére való elhelyezésre. Ez a bútor nem rendelkezik alvó funkcióval, így leginkább a mindennapi használatra, valamint a családdal és szeretteivel való időtöltésre alkalmas.

Ár

Ft  –  Ft

  • 191300Ft
  • 822700Ft
Mélység
Magasság
Ingyenes kiszállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha 100%-ban nem elégedett termékével, 365 napon belül visszaküldheti azt és mi visszafizetjük az árát.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

1 megrendelés = 1 fa

Minden sikeresen kiszállított megrendelést követően egy fát ültetünk. Ennek köszönhetően akár több ezer fát is ültethetünk!