0
Kosár

Kosár tartalma

A kosár üres.
54 600 Ft
Legjobb árgaranciaAkkor tudja használni a legjobb árgaranciát, ha ugyanazon termék ára kedvezőbb egy másik Magyarországon működő online webáruházban, amennyiben ezzel a módszerrel rendel, a kiszállítás ingyenes
Raktáron a gyártónál
+

Tulajdonságok és méretek

Gyűjtemény:
Magasság:
1270 mm
Szélesség:
800 mm
Mélység:
370 mm
Ajtók száma:
1 db.
Súly:
37 kg
Átlagos szállítási idő:
7 munkanap
Szállítási költség:
Ingyenes házhozszállítás Magyarországon
Garancia:
2 év
Lábak:
  • Műanyag
Polcok:
  • Igen
Fék:
  • Igen
Univerzális összeszerelés:
  • Igen
Szín:
Fényes fehér + fekete
Színválaszték:
  • Nem
Anyagok:
  • LMDP (laminált)
Ajtó anyaga:
  • LMDP (laminált)
  • Edzett üveg
Eredet:
Európa

További információk

Az EFBL kollekciót a homlokzatok fénye jellemzi, amely gyönyörűen keveredik a polírozott üveggel díszített vitrinekkel. A világos színek, a sima, fényes felületek, a tiszta egyszerű formák könnyedség és tisztaság érzetét keltik.

A fehér kirakathomlokzatokat egy edzett üvegbetét egészíti ki, fekete kerettel díszítve. A bútorok szintén meglehetősen széles fogantyúkat használnak, amelyek illeszkednek a fekete keretekhez. Ezen felül beépítheti a LED világítást a vitrinekbe, ami még több luxust és exkluzivitást kölcsönöz a kollekciónak. A kollekció bútorai puha zárószerkezettel rendelkeznek, aminek köszönhetően az ajtók és a fiókok közvetlenül a zárás előtt megállnak és lassan behúzódnak, anélkül, hogy további zajt okoznának. Az összehangolt színek és anyagok páratlan képet alkotnak az otthoni belső térben. A bútorok szigorú formát követnek és meglehetősen kontrasztosak.

Univerzális bútorok

Az univerzális bútorok nagyszerű választás azok számára, akik kételkednek a választott bútorok oldalán. Az ezzel a funkcióval rendelkező bútorok mind jobb, mind bal oldali kivitelben összeállíthatók. A bútorok összeszerelése előtt nyugodtan átgondolhatja, melyik oldal felel meg Önnek a legjobban, és a bútorokat könnyedén alakíthatja az Ön választása szerint.


Ajánlott

Ezt a terméket csapatunk is jószívvel ajánlja. Miért is?

Weboldalunkon több ezer bútorkollekció található, melyek különböző beszállítótól származnak, szinte lehetetlen mindegyiket fizikailag tesztelni, mielőtt bemutatnánk őket internetes webáruházunkban. Ennek a terméknek a beszállítóját csapatunk is ajánlja, mivel megfelel a következő kritériumoknak: precíz csomagolás, rövidebb szállítási idő, kedvező ár és korrekt minőség, alacsony visszaküldési arány és kevesebb garanciális-probléma, mindez jól látható a korábbi megrendelés-előzményekből is. A termékeknek kevesebb, mint a fele van ezzel a címkével ellátva, folyamatosan felülvizsgáljuk ajánlásainkat, így biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket választotta.

Ajánlások Ajánlások

Product id: 251413 ------ Product parent id: 251413

Hasonló termékek Hasonló termékek