Kategóriák

Bútor kollekció Hartford D

A kollekció modern bútorai segítenek egy exkluzív és stílusos nappali belső kialakításában.
A matt fekete és "Artisan" tölgy színek kombinációja fényessé és szemet gyönyörködtetővé teszi a bútorkompozíciót. A bútorok elején található hosszú csíkok karaktert adnak a kollekció bútorainak, és stílusos akcentussá válnak a modern belső térben.
A bútortest PVC bevonattal laminált 16 mm-es forgácslapból készült. Ez a bevonat megvédi a széleket a kopástól. Az ajtó "Push to open" nyitómechanizmussal van felszerelve, amely a kilincsek helyett szolgál, és biztosítja az ajtók könnyű és gördülékeny nyitását és zárását. A TV-asztalokba szerelt gázemelő mechanizmus az egyik legkényelmesebb bútorhasználat során, mert emelés közben a teljes terhelés erre a mechanizmusra esik. Ennek a kollekciónak a bútorai falra vannak rögzítve, így nincs lábuk. Stílusos megjelenésű és egyben praktikus bútorkompozíció, hiszen a szekrények alatt rendkívül egyszerű a rend fenntartása.
A kollekció univerzális bútorai lehetővé teszik, hogy eldöntse, milyen irányba nyíljanak az ajtók összeszerelésük során.
A kollekció bútorai külön is megrendelhetők, így egyedi, teréhez illő bútorkészletet készíthet. Lehetőség van előre elkészített bútorkompozíciók közül is választani.

Termékek szűrése

Termékek száma 1
Ár

Ft  –  Ft

  • 51600Ft
  • 51600Ft

Termékek szűrése

Ár

Ft  –  Ft

  • 51600Ft
  • 51600Ft
Tv-állvány SH4288
Ma: 33 cm, Sz: 151 cm, Mé: 40 cm
Kiszállítás ~ 3 munkanapon belül