Ingyenes szállítás

Minden megrendelést Magyarország területén, ingyenesen szállítunk, saját szállító munkatársainkkal. Hogy biztosítsuk a bútorok biztonságos szállítását.

Fizetés szállításkor

Akár előleg fizetéssel, akár előlegfizetés nélkül. Fizethet készpénzzel vagy bankkártyával szállításkor. Online hitel lehetőség is elérhető.

365 napos visszatérítési garancia

Ha nem vagy 100% -ban elégedett a termékével, akkor 365 napon belül visszaküldheti azt, és megkapja az összes pénzt.

Legjobb ár garancia

Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

Adatvédelmi tájékoztató

A Furniture1 Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 


Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1077 Budapest, Wesselényi u. 66.
Az adatkezelő elérhetősége: +36 70 88 444 76; info@butor1.hu

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó a vásárlás során hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

A kezelt adatok köre: a felhasználók által a vásárlás során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím. 

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők: a Furniture1 Kft. kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai. 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően átlagosan 30 napon belül törlésre kerülnek. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A www.butor1.hu weboldalon beágyazott tartalmak találhatóak: egyes termékeket Youtube videókkal is illusztrálunk. Ez azt jelenti, hogy a Youtube szervere is monitorozhatja az Ön felhasználói szokásait a saját céljaira. Erről bővebb információt itt találhat. Honlapunk össze van kapcsolva a webáruház Facebook-oldalával – ez azt jelenti, hogy honlapunk látogatása esetén a Facebook szervere is információt kap róla, hogy meglátogatta honlapunkat. A www.butor1.hu nem kapja meg az Ön Facebook profiljának személyes adatait. A Facebook adatvédelmi szabályzatáról bővebb információt itt talál.

 

Süti (cookie) kezelési tájékoztató

Mi a süti (cookie)?

A süti kis szövegfájl, amely a számítógépére kerül, amikor meglátogat egy weboldalt. A sütik többféle funkcióval rendelkezhetnek, például információt gyűjtenek, megjegyzik a felhasználó által megadott beállításokat, segítenek a weboldal tulajdonosának megismerni a felhasználói szokásokat a felhasználói élmény növelésére. Ön bármikor kezelheti süti beállításait böngészője beállításaiban.

Sütiket használunk:

  • oldalunk megfelelő működtetéséhez
  • a felhasználói élmény növelésére
  • információszerzésre a felhasználói szokásokról

 

A weboldalunkon keresztül küldött sütik és feladataik leírása:

Süti neve

Süti működési ideje

Süti célja

sid_customer

2 hét

Ez a süti azért szükséges, hogy a felhasználók az oldalon nyújtott szolgáltatásokat igénybe tudják venni. E nélkül nem tudjuk garantálni Önnek weboldalunk használatát. Ez a süti teszi lehetővé a termék kosárba helyezését, és a rendelés leadását weboldalunkon keresztül.

PHPSESSID

A böngésző bezárásáig

Ez a süti az oldal megfelelő működését biztosítja.

_utma

2 év

Ez a süti azt jegyzi meg, hogy látogatónk hányszor kereste fel ismét oldalunkat az első megtekintés óta..

_utmb

30 perc

Elmenti az időpontot, amikor a látogató felkereste az oldalunkat.

_utmc

A böngészés végéig / 30 percig

Elmenti az időpontot, amikor a látogató elhagyta az oldalt. Amennyiben a látogató 30 perc után sem hagyta el az oldalt, a süti működése automatikusan leáll.

_utmz

6 hónap

Elmenti, hogy a felhasználó honnan lett átirányítva weboldalunkra, milyen keresőmotort használt, mely linkre kattintott, mely szavakra keresett rá, és földrajzilag hol található.

 

Süti beállítások

Alapbeállításként minden böngésző engedi a sütik használatát. Ha törölni akarja oldalainkról származó sütiket, vagy nem kívánja használni azokat, kérjük, tájékozódjon az alábbi linkeken attól függően, hogy milyen böngészőt használ:

Felhívjuk figyelmét, hogy sütik tiltása esetén előfordulhat, hogy bizonyos elemek, vagy a weboldal teljes funkcionalitása nem lesz elérhető.

Hírlevél szabályai

Ha feliratkozik a hírlevélre, a Furniture1 Kft. hozzáadja e-mail címét egy levelezési listához. Amíg e-mail címe a lista részét képzi, addig tudjuk, hogy hírleveleinket elküldhetjük Önnek. A levelezési listánkból bármikor eltávolíthatja e-mail címét. Ezt megteheti a hírleveleink "Leiratkozás" linkjével, melyet hírlevelünk egyikében kapott vagy e-mailt küld az info@butor1.hu e-mail címre. Harmadik féltől származó e-mail szolgáltatást (Omnisend) használhatunk hírlevelek küldésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a levelezési listák függetlenek egymástól. Ha úgy dönt, hogy leiratkozik hírlevelünkről, akkor továbbra is kap fiókhoz kapcsolódó e-maileket (például a megrendelés állapotáról szóló értesítéseket, jelszó-visszaállító e-maileket stb.). Ha úgy dönt, hogy többé nem szeretné használni az áruházat, és szeretné, hogy az Ön személyes adatait eltávolítsuk adatbázisunkból (vagy ha szeretné megkapni az összes olyan személyes adatot, amelyet a fiókjához társítottunk), küldjön egy e-mailt az info@butor1.hu e-mail címre. Ha úgy véli, hogy személyes adataival visszaélték, akkor jogában áll panasz benyújtására egy felügyeleti hatósághoz. Az EU általános adatvédelmi szabályzatának köszönhetően tájékoztatjuk Önt erről a jogról; valójában nem szándékozunk visszaélni az adataival.